Chcialem napisać że po tragicznym samopoczuciu w wigilie nastąpiła poprawa. Tak że caly okres do dzis włącznie bylo ok.
Nie jest idealnie ale też nie nakladam na siebie presji że musi byc idealnie bo nie musi.
Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Święta i po świętach
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Bo to tylko kryzys a po nim wychodzi zawsze słońce. Też miałam kryzys, prawie całe święta, ale jest już lepiej, będzie lepiej.
- sennajawie
- Hardcorowy "Ryzykant" Forum
Presja opadła, emocje opadły, luz się zrobił nowy rok czeka, i każdemu się polepsza. Nie trzeba w udawać przed rodzinką, że wszystko supi, i takie tam. Standard 

Chciałam pamiętać jak rozpaczliwa jest ciemność, by pełniej móc cieszyć się nowym światłem.
Nie walcz z nerwicą, przytul ją mocnym uściskiem
"Byłam zmęczona ciągłą introspekcją. Pragnęłam prostoty, a wpakowałam się w nowe komplikacje. Powoli, w bólach zrywałam z siebie kolejne warstwy odczuć i przeinaczeń. Bałam się, że gdy dojdę do końca nic już tam nie będzie. Tylko czarna dziura."
Nie walcz z nerwicą, przytul ją mocnym uściskiem

"Byłam zmęczona ciągłą introspekcją. Pragnęłam prostoty, a wpakowałam się w nowe komplikacje. Powoli, w bólach zrywałam z siebie kolejne warstwy odczuć i przeinaczeń. Bałam się, że gdy dojdę do końca nic już tam nie będzie. Tylko czarna dziura."