Witam
Wczoraj bylo pieknie i wogole ostatnie dni byly super. A tu dzis rano cisnienie 170/80. Martwic sie czy ignorowac?Wiele objawow potrafię sobie wytlumaczyc ale cisnienie to moja trauma
Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Wczoraj bylo pięknie a dzis ....
- Solkan36
- Zarejestrowany Użytkownik
Im częściej mierzysz tym częściej będziesz miała wysokie. Jeżeli nie masz problemów kardiologicznych i nie leczysz się na nadciśnienie to olej to. Ja choruje na serducho i takie ciśnienie podczas lęku to norma, szczegolnie że zapewne już na samą myśl że musisz zmierzyć ciśnienie popadasz w lęk. Ostatnio u kardiologa w Aninie mialem 160/90 i stwierdziła że jakoś ją to nie dziwi, ale kazała się tym nie przejmować bo np każdemu ciśnienie skacze podczas wysiłku. A w Twoim przypadku mmogę się założyć że gdy tylko zdejmiesz mankiet to puls sie uspokaja a wraz z nim po pewnym czasie i ciśnienie.Karusia1976 pisze: ↑12 listopada 2018, o 09:08Witam
Wczoraj bylo pieknie i wogole ostatnie dni byly super. A tu dzis rano cisnienie 170/80. Martwic sie czy ignorowac?Wiele objawow potrafię sobie wytlumaczyc ale cisnienie to moja trauma
Face Your Fear And Live Your Dream 

-
Czyli tlumaczac jak krowie na rowie to cisnienie mnie nie zabije. Kurka moja najwieksza traumaSolkan36 pisze: ↑12 listopada 2018, o 09:25Im częściej mierzysz tym częściej będziesz miała wysokie. Jeżeli nie masz problemów kardiologicznych i nie leczysz się na nadciśnienie to olej to. Ja choruje na serducho i takie ciśnienie podczas lęku to norma, szczegolnie że zapewne już na samą myśl że musisz zmierzyć ciśnienie popadasz w lęk. Ostatnio u kardiologa w Aninie mialem 160/90 i stwierdziła że jakoś ją to nie dziwi, ale kazała się tym nie przejmować bo np każdemu ciśnienie skacze podczas wysiłku. A w Twoim przypadku mmogę się założyć że gdy tylko zdejmiesz mankiet to puls sie uspokaja a wraz z nim po pewnym czasie i ciśnienie.Karusia1976 pisze: ↑12 listopada 2018, o 09:08Witam
-
- Dyżurny na forum Odważny VIP
Miałaś robione ekg, eeg, echo serca, holter, itp.? Jeżeli tak i wykluczono chorobę serca to znaczy że te skoki ciśnienia są nerwicowe. Ja niepotrzebnie przez lata brałam beta blokery serca, bo właśnie miałam takie wysokie skoki, kardiolog powiedział żeby odstawić leki i zobaczyć co się stanie. I tu niespodzianka - nic się nie stało, serce się unormowało, raz na miesiąc mam może taki wysoki skok że bardzo źle się czuję, ale olewam i żyję dalej. Nie pozwól nerwicy rządzić Twoim życiem.
you infected my blood
- Solkan36
Pomyśl ile razy wkur.... Cię Twój facetKarusia1976 pisze: ↑12 listopada 2018, o 10:03Czyli tlumaczac jak krowie na rowie to cisnienie mnie nie zabije. Kurka moja najwieksza traumaSolkan36 pisze: ↑12 listopada 2018, o 09:25Karusia1976 pisze: ↑12 listopada 2018, o 09:08Witam
Im częściej mierzysz tym częściej będziesz miała wysokie. Jeżeli nie masz problemów kardiologicznych i nie leczysz się na nadciśnienie to olej to. Ja choruje na serducho i takie ciśnienie podczas lęku to norma, szczegolnie że zapewne już na samą myśl że musisz zmierzyć ciśnienie popadasz w lęk. Ostatnio u kardiologa w Aninie mialem 160/90 i stwierdziła że jakoś ją to nie dziwi, ale kazała się tym nie przejmować bo np każdemu ciśnienie skacze podczas wysiłku. A w Twoim przypadku mmogę się założyć że gdy tylko zdejmiesz mankiet to puls sie uspokaja a wraz z nim po pewnym czasie i ciśnienie.
Face Your Fear And Live Your Dream 

-
Na swiezo Prosto od lekarza echo bylo, ekg bylo, usg tarczycy byla Wszystko ok Czyli chochlik nerwicowy uderzyl we mnie Dziekuje wszystkim.za odpowiedztapurka pisze: ↑12 listopada 2018, o 10:08Miałaś robione ekg, eeg, echo serca, holter, itp.? Jeżeli tak i wykluczono chorobę serca to znaczy że te skoki ciśnienia są nerwicowe. Ja niepotrzebnie przez lata brałam beta blokery serca, bo właśnie miałam takie wysokie skoki, kardiolog powiedział żeby odstawić leki i zobaczyć co się stanie. I tu niespodzianka - nic się nie stało, serce się unormowało, raz na miesiąc mam może taki wysoki skok że bardzo źle się czuję, ale olewam i żyję dalej. Nie pozwól nerwicy rządzić Twoim życiem.