Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Schematy myslowe-pytanie
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Mam pytanie odnosnie schematow myslowych. Niby jest tak, ze aby poZbyc sie lękow nalezy wystawiac sie na sytuacje lękowe. Ja caly czas to robie, nie uciekam od tego,trwam w tym pomimo leku , ale ten lęk nie mija. Mam wrazenie ze moj mozg jakby nie widzi tego ze np podczas sytuacji lekowej poradzilam sobie , tylko moj moZg utrwala wszystkie np moje bledy podczas sytuacji lekowej. Czemu np podczas chodzenia do pracy, bycia w niej pomimo ogromnego leęku przed krytyka ten lęk sie nie zmniejsza? Czy moglby mi to ktos wytlumaczyc, bo nie rozumiem tego...
-
- Dyżurny na forum Odważny VIP
Bo wystawianie się na lęk i szukanie go jest dopiero 4 krokiem z pięciu do pozbycia się lęku. Ja sugerowałam się tym co mówi Dominik Waszek w tym filmie https://www.youtube.com/watch?v=4tDDbGq712Y&t=966s.
you infected my blood
- Solkan36
- Zarejestrowany Użytkownik
A nie myślałaś żeby odbyć kilka sesji z psychologiem. Robisz kawał dobrej roboty tylko ktoś musi Cie nakierować i pomóc zrozumieć pewne rzeczy. A takie 4-5 sesji napewno by Ci bardzo pomogły, bo i tak robisz już 80%planu.19domi pisze: ↑9 listopada 2018, o 20:56Mam pytanie odnosnie schematow myslowych. Niby jest tak, ze aby poZbyc sie lękow nalezy wystawiac sie na sytuacje lękowe. Ja caly czas to robie, nie uciekam od tego,trwam w tym pomimo leku , ale ten lęk nie mija. Mam wrazenie ze moj mozg jakby nie widzi tego ze np podczas sytuacji lekowej poradzilam sobie , tylko moj moZg utrwala wszystkie np moje bledy podczas sytuacji lekowej. Czemu np podczas chodzenia do pracy, bycia w niej pomimo ogromnego leęku przed krytyka ten lęk sie nie zmniejsza? Czy moglby mi to ktos wytlumaczyc, bo nie rozumiem tego...
Face Your Fear And Live Your Dream