Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Nerwica A inne choroby
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Cześć nie było mnie tu kawałek. Nawet już ok sobie radzilem aż zacząłem mieć problemy ze zdrowiem. Miałem stwierdzoną angine później mononukleoze później jednak znowu anginei tak sam nie wiem co mi jest. Byłem wczoraj na sorze porobili mi badania i powiedzieli że to infekcja gardla. Wyszło mi jednak za mało białych krwinek jakoś 3.40 A od 4 jest normą . Wpisałem w wyszukiwarkę i wychodzi że może być to hiv. Kurde ale się nakrecilem . Może to od paroksetyny mi spadły?
Reap what you sow!
- eiviss1204
- Odburzony Wolontariusz Forum
whyisthat pisze: ↑25 maja 2018, o 11:51Cześć nie było mnie tu kawałek. Nawet już ok sobie radzilem aż zacząłem mieć problemy ze zdrowiem. Miałem stwierdzoną angine później mononukleoze później jednak znowu anginei tak sam nie wiem co mi jest. Byłem wczoraj na sorze porobili mi badania i powiedzieli że to infekcja gardla. Wyszło mi jednak za mało białych krwinek jakoś 3.40 A od 4 jest normą . Wpisałem w wyszukiwarkę i wychodzi że może być to hiv. Kurde ale się nakrecilem . Może to od paroksetyny mi spadły?
Nie nakrecaj sie. Ja mam za duzo bialych zawsze i w stanie lekowym nakrecalam sie ze to od razu zapewne bialaczka.
Angine też mam często... Spwodowane jest to tym ze ciagle oddycham przez buzie a nie nos i czesto lapie infekcje.
- Juliaaa78569
- Dyżurny na forum Odważny VIP
Przede wszystkim wujek Google jest złym doradcą jeśli chodzi o choroby. Ja się niestety wczoraj złapałam bo mam jakiś jak się pojawiła nerwica takie odruchy neurologiczne i niestety się wczoraj nakręciłam i wyszukałam w internet. I od razu milion chorób itp. Jak Ci coś jest to lepiej iść do specjalisty, który może stwierdzić chorobę lub jej nie stwierdzić, uwierz mi ciągle nakręcanie nie pomaga. Mówię Ci to na własnym przykładzie bo się wczoraj złapałam ale nigdy więcej już.whyisthat pisze: ↑25 maja 2018, o 11:51Cześć nie było mnie tu kawałek. Nawet już ok sobie radzilem aż zacząłem mieć problemy ze zdrowiem. Miałem stwierdzoną angine później mononukleoze później jednak znowu anginei tak sam nie wiem co mi jest. Byłem wczoraj na sorze porobili mi badania i powiedzieli że to infekcja gardla. Wyszło mi jednak za mało białych krwinek jakoś 3.40 A od 4 jest normą . Wpisałem w wyszukiwarkę i wychodzi że może być to hiv. Kurde ale się nakrecilem . Może to od paroksetyny mi spadły?
Bo wiesz jak wpiszesz w google że boli cię palec u nogi od razu wyskoczy Ci rak. Także wiesz
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Dzięki za odpowiedź.eiviss1204 pisze: ↑25 maja 2018, o 11:53whyisthat pisze: ↑25 maja 2018, o 11:51Cześć nie było mnie tu kawałek. Nawet już ok sobie radzilem aż zacząłem mieć problemy ze zdrowiem. Miałem stwierdzoną angine później mononukleoze później jednak znowu anginei tak sam nie wiem co mi jest. Byłem wczoraj na sorze porobili mi badania i powiedzieli że to infekcja gardla. Wyszło mi jednak za mało białych krwinek jakoś 3.40 A od 4 jest normą . Wpisałem w wyszukiwarkę i wychodzi że może być to hiv. Kurde ale się nakrecilem . Może to od paroksetyny mi spadły?
Nie nakrecaj sie. Ja mam za duzo bialych zawsze i w stanie lekowym nakrecalam sie ze to od razu zapewne bialaczka.
Angine też mam często... Spwodowane jest to tym ze ciagle oddycham przez buzie a nie nos i czesto lapie infekcje.

Reap what you sow!