Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Nie poznawanie siebie w lustrze miał ktoś?
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Cześć. Miałem dziś bardzo dziwny objaw chyba nerwicy. Jestem mega padnięty po siłowni poszedłem więc się przed chwilą wykąpać i gdy suszylem włosy przed lustrem nie poznałem jakby siebie . Tzn wiedziałem że to ja Ale jakby nie ja i dostałem lęku i jakby mi się wylaczylo myślenie Ale stałem tam i się patrzyłem bo mówię sobie że jak to mogę bać się patrzeć w lustro . Miał ktoś podobnie ? Mega mnie to wystraszyło;(
Reap what you sow!
- schanis22
whyisthat ale wymyśliłeś nowość, standardowy objaw dd .
W zdrowym ciele zdrowy duch , zdrowa głowa zdrowy brzuch.
Nerwica jest małą ściemniarą francą , wróblicą cwaniarą . Plącze nam nogi i mówi idż ! Wkręceni w zgubną nić .
Świata nie naprawisz - napraw siebie .
Nerwica jest małą ściemniarą francą , wróblicą cwaniarą . Plącze nam nogi i mówi idż ! Wkręceni w zgubną nić .
-
-
Bo tego akurat jeszcze nie miałem:( A jeśli może kiedyś miałem to nie tak bardzo że patrzę i widzę tylko siebie w lustrze tak dokładnie jakby mi się Focus albo zoom w oczach włączył i się nie poznaje i lęk coraz większy i pustka w głowie . I teraz milion myśli A co jeśli tak w pracy albo podczas jazdy autem będę miał
Reap what you sow!
- schanis22
whyisthat no to teraz masz nowy objaw żeby Ci nudno nie było . Normalnie do pracy dojedziesz z pustką w głowie,nic się nie martw pełno ludzi tak miało . Ja też .
W zdrowym ciele zdrowy duch , zdrowa głowa zdrowy brzuch.
-
- GaunterODim
- Hardcorowy "Ryzykant" Forum
Tak bardzo klasyczny objaw DD że już bardziej być nie możewhyisthat pisze: ↑25 marca 2018, o 23:59Cześć. Miałem dziś bardzo dziwny objaw chyba nerwicy. Jestem mega padnięty po siłowni poszedłem więc się przed chwilą wykąpać i gdy suszylem włosy przed lustrem nie poznałem jakby siebie . Tzn wiedziałem że to ja Ale jakby nie ja i dostałem lęku i jakby mi się wylaczylo myślenie Ale stałem tam i się patrzyłem bo mówię sobie że jak to mogę bać się patrzeć w lustro . Miał ktoś podobnie ? Mega mnie to wystraszyło;(

-
dzięki za odp:PGaunterODim pisze: ↑26 marca 2018, o 12:16Tak bardzo klasyczny objaw DD że już bardziej być nie możewhyisthat pisze: ↑25 marca 2018, o 23:59Cześć. Miałem dziś bardzo dziwny objaw chyba nerwicy. Jestem mega padnięty po siłowni poszedłem więc się przed chwilą wykąpać i gdy suszylem włosy przed lustrem nie poznałem jakby siebie . Tzn wiedziałem że to ja Ale jakby nie ja i dostałem lęku i jakby mi się wylaczylo myślenie Ale stałem tam i się patrzyłem bo mówię sobie że jak to mogę bać się patrzeć w lustro . Miał ktoś podobnie ? Mega mnie to wystraszyło;(Z serii: nie czuję własności swojego ciała, nie poznaję się w lustrze, wydaje mi się że mój głos to nie mój itd.
a więc tak: dojechałem do pracy, pracowałem, wróciłem z pracy i o dziwo niczego nie zapomniałem -ani jak pracować ani jak dojechać i wrócić z pracy

ach ta nerwica

Reap what you sow!