Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Opóźnione działanie ssri
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Cześć jak już ostatnio pisałem biorę już escitalopram 2 miechy, różnica jest działa, skutków ubocznych brak, a dzisiaj po prawie dwóch miesiącach czulem się jak by mi znowu lek wchodził.. Taki wystrzal serotoniny w pracy aż mi się nogi zrobiły z waty, ręce lekko drzaly, tak jak bym zaczął włączać lek. A dawki nie zmieniałem ani nic. Zdaza się coś takiego?
Per aspara ad astra
- GaunterODim
- Hardcorowy "Ryzykant" Forum
Zdarza sięp.karnia1 pisze: ↑22 marca 2018, o 18:17Cześć jak już ostatnio pisałem biorę już escitalopram 2 miechy, różnica jest działa, skutków ubocznych brak, a dzisiaj po prawie dwóch miesiącach czulem się jak by mi znowu lek wchodził.. Taki wystrzal serotoniny w pracy aż mi się nogi zrobiły z waty, ręce lekko drzaly, tak jak bym zaczął włączać lek. A dawki nie zmieniałem ani nic. Zdaza się coś takiego?