Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Boję się znowu :( wizyta u lekarza
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Wiecie co, znowu się boję. Mam dziś wizytę u pulmonologa i boję się tam iść. Niedługo mam też inne badania i strasznie mnie to stresuje. Wiem że muszę je zrobić, ale czasami jak się naczytam o chorobach w necie to aż krew w żyłach mrozi. Czy ktoś z was był u takiego lekarza jak pulmonolog? Boję się że każe mi robić kolejne badania i tak będę latać od badania do badania. Rtg płuc wyszło mi dobrze (ale robiłam je jakiś czas temu) i dziś jeszcze zrobię spirometrię, mam nadzieję, że to wystarczy.
- Ciasteczko
- Administrator
Elwi u pulmunologa nie byłam, ale czytanie w necie o objawach nawet najbardziej krzepką w danym momencie życia osobę może zwalić z nóg i wpędzić w obawy-pamiętaj, że objawy przeziębienia można podciągnąć pod śmiertelną chorobę. Po prostu przestań to czytać,a diagnozy zostaw lekarzom,plis
Boisz się, bo sięnaczytałaś. Lekarz fachowo powie co i jak i na pewno nie będzie tak jak w 'horrorze' z netu. 

Odburzanie, to proces - wstajesz, upadasz, wstajesz, upadasz... ale upierasz się, że idziesz do przodu.
Każdy ma tę moc. Nie odkładaj życia na później. Nigdy.
Każdy ma tę moc. Nie odkładaj życia na później. Nigdy.

- Estersis
- Odważny i aktywny forumowicz
Nie czyta sie googli. To pierwsza decyzja jaka trzeba podjac przy swiadomym odburzaniu. To 1/3 sukcesu na starcie....Elwi pisze: ↑21 marca 2018, o 11:11Wiecie co, znowu się boję. Mam dziś wizytę u pulmonologa i boję się tam iść. Niedługo mam też inne badania i strasznie mnie to stresuje. Wiem że muszę je zrobić, ale czasami jak się naczytam o chorobach w necie to aż krew w żyłach mrozi. Czy ktoś z was był u takiego lekarza jak pulmonolog? Boję się że każe mi robić kolejne badania i tak będę latać od badania do badania. Rtg płuc wyszło mi dobrze (ale robiłam je jakiś czas temu) i dziś jeszcze zrobię spirometrię, mam nadzieję, że to wystarczy.
- Celine Marie
Też mam sporo badań przed sobą jeszcze bo mam np.przewlekłe zatoki które muszę leczyć czy jaskrę a to akurat bardzo poważna choroba,wiadomo,takie wizyty kosztują nas mimo wszystko masę nerwów ale jak mus to mus.
"Już nie pamiętam prawie
Jak w dobrym wstać humorze
I coraz częściej kłamię
I sypiam coraz gorzej
Łatwiej mi
Nic nie mam, więc nie tracę nic
Strach to sieć pajęcza
Im bardziej uciec chcę
Tym mocniej trzyma mnie za karę"
Jak w dobrym wstać humorze
I coraz częściej kłamię
I sypiam coraz gorzej
Łatwiej mi
Nic nie mam, więc nie tracę nic
Strach to sieć pajęcza
Im bardziej uciec chcę
Tym mocniej trzyma mnie za karę"
-
- Dyżurny na forum Odważny VIP
Hej nie czytaj nic w tym necie bo nam to nie pomaga.ja się zawsze nakręcam.
Przestałam czytać byle głupoty.
Przed lekarzem też mam lęki i teraz jadę do onkologa.Boje się ale zobaczymy-co będzie.
Musimy się przełamywać i akceptować pewne rzeczy bo życie nie jest usłane różami.
Przetłumacz sobie że nic złego się nie dzieje i 3ba porobić badania bo konieczne są
Dobrze bedzie
Przestałam czytać byle głupoty.
Przed lekarzem też mam lęki i teraz jadę do onkologa.Boje się ale zobaczymy-co będzie.
Musimy się przełamywać i akceptować pewne rzeczy bo życie nie jest usłane różami.
Przetłumacz sobie że nic złego się nie dzieje i 3ba porobić badania bo konieczne są

Dobrze bedzie
Walcz ! Nie uciekaj bo wygrasz
Jak nie Ty to kto.
" Będziesz kiedyś bardzo szczęśliwa,powiedziało życie...Ale najpierw sprawię, że będziesz silna"
✌
Jak nie Ty to kto.
" Będziesz kiedyś bardzo szczęśliwa,powiedziało życie...Ale najpierw sprawię, że będziesz silna"
-
Będzie nie bój się na Maxa.wiadomo że stres jest.
Ka jadę teraz i też nie wiem co będzie.oby dobrze ale dam znać

Jak nie Ty to kto.
✌
Jak nie Ty to kto.
-
Będę trzymać kciuki za Ciebie i mam nadzieję że też będzie ok!!! Daj znać

-
Mam torbiel jakąś przy mostku bo wyczuł a boli mnie tam.Na uda po okresie muszę się zapisać i zobaczymy co dalej....może być ta cała biopsja
Jak nie Ty to kto.
✌
Jak nie Ty to kto.
-
-
-
Iwona29 pisze: ↑21 marca 2018, o 20:08Evva pisze: ↑21 marca 2018, o 19:51Kladziesz sie rozebrana do polowy, jedna pani doktor przez usg wyszukuje guzek a druga dosyc dluga igłą wkuwa i pobiera materiał. U mnie okazała się gęsta torbiel,więc troszkę musiała powiercic tą igłą aby udało się cokolwiek pobrać. Jednak z ręką na sercu,nie jest to nic strasznego przeżyłam jak i wróciłam autem do domu ok 40km. Troszkę pierś bolała parę minut po zabiegu ale przeszło. Wiesz co jest w tym wszystkim najlepsze? Świadomość. Dostaniesz wynik za około tydzień i wiesz na czym stoisz, a napięcie przed było straszne. U mnie jest wszystko oki jednak co pół roku do kontroli.