Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
PROBLEMY ZE SNEM- POMÓŻCIE
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Ostatnio nasiliły mi sie lęki przed chorobami a wraz z tym problemy ze snem... Mam małe dziecko i nie mogę zasnąć (staram się na siłę a potem się wkurzam, że rano będę niewyspana).... Poza tym dziecko śpi ze mną bo go karmię piersią i jak sie obudzę, to nie potrafię ponownie zasnąć... Czemu innym nie przeszkadza to, że ktos obok śpi i mogą normalnie spać... Nie daję rady z tym brakiem snu... Ma ktoś jakieś rady?
- Karo30
- Odważny i aktywny forumowicz
ile czasu to trwa? już CI pisałam, że póki nie odpuścisz nic się nie zmieni. Jeśli czujesz się wyczerpana to jedyne wyjście to przerwać karmienie i wziąść leki. Ja się przed lekami broniłam i wygrałam, ale zajęło mi to prawie 8 miesięcy
Myśl jest iluzją
"Co za różnica? Natręt to natręt. Rozpoznać łatwo. Myśl z nikąd o absurdalnej treści wracająca jak czkawka." Ciasteczko
"Co za różnica? Natręt to natręt. Rozpoznać łatwo. Myśl z nikąd o absurdalnej treści wracająca jak czkawka." Ciasteczko
- Karo30
- Odważny i aktywny forumowicz
kochana w ciąży tym bardziej nie można nic brać
róznie śpie bo raz przeszkadza brzuch, dwa przeziębienie (katar) ale nie przejmuje się tym 

Myśl jest iluzją