Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?

Metoda TRE

Forum poświęcone: nerwicy lękowej, atakom paniki, agorafobii, hipochondrii (wkręcaniu sobie chorób), strach przed "czymś tam" i ogólnie stanom lękowym np. lęk wolnopłynący.
Możesz dopisać się do istniejącego już tematu lub po prostu stworzyć nowy.
Tutaj umieszczamy swoje objawy, historie, przeżycia. Dzielimy się doświadczeniami i jednocześnie znajdując ulgę dajemy innym pocieszenie oraz swego rodzaju ulgę, że nie są sami.
ODPOWIEDZ
Mindfulgirl
Zarejestrowany Użytkownik

28 lipca 2017, o 20:02

Czy ktos z Was stosowal samodzielnie bez prowadzenie przez terapeute te cwiczenia?
Iwona29
Dyżurny na forum Odważny VIP

28 lipca 2017, o 22:18

A co to za cwiczenia?
Walcz ! Nie uciekaj bo wygrasz😉
Jak nie Ty to kto.
" Będziesz kiedyś bardzo szczęśliwa,powiedziało życie...Ale najpierw sprawię, że będziesz silna"🙂
Mindfulgirl

30 lipca 2017, o 18:27

To taka metoda wprawadzania ciala w wibracje. Drżenia usuwaja traumy, stres, napiecia w ciele. Inaczej analiza bioebergetyczna. Pracowal nad tym A.Lowen. A zestaw cwiczen stworzyl Barcelo.
Iwona29
Dyżurny na forum Odważny VIP

30 lipca 2017, o 21:57

O kurcze nie czytalam o tym ale zobacze co to i na czym cwiczenia pomagaja.
Bezpieczne sa tak samemu?stosowac.
Walcz ! Nie uciekaj bo wygrasz😉
Jak nie Ty to kto.
" Będziesz kiedyś bardzo szczęśliwa,powiedziało życie...Ale najpierw sprawię, że będziesz silna"🙂
Mindfulgirl

1 sierpnia 2017, o 10:50

To zalezy... osoby z psychozami nie powinny, a takze ci co biora leki. Czasem uwalniane emocje przy tym moga byc zbyt intensywne... ktos malo swiadomy moze sie w tym pogubic i pogirszyc stan. Ja chce sprobowac bo czuje, ze to ostatni juz etap ktory pozwoli mi zdrowiec... ale od roku intensywnie medytuje i mam tez osobe ktora mnie w tym prowadzi, ale TRE chce robic sama.
ODPOWIEDZ