Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Metoda TRE
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Czy ktos z Was stosowal samodzielnie bez prowadzenie przez terapeute te cwiczenia?
-
To taka metoda wprawadzania ciala w wibracje. Drżenia usuwaja traumy, stres, napiecia w ciele. Inaczej analiza bioebergetyczna. Pracowal nad tym A.Lowen. A zestaw cwiczen stworzyl Barcelo.
-
- Dyżurny na forum Odważny VIP
O kurcze nie czytalam o tym ale zobacze co to i na czym cwiczenia pomagaja.
Bezpieczne sa tak samemu?stosowac.
Bezpieczne sa tak samemu?stosowac.
Walcz ! Nie uciekaj bo wygrasz
Jak nie Ty to kto.
" Będziesz kiedyś bardzo szczęśliwa,powiedziało życie...Ale najpierw sprawię, że będziesz silna"
✌
Jak nie Ty to kto.
" Będziesz kiedyś bardzo szczęśliwa,powiedziało życie...Ale najpierw sprawię, że będziesz silna"
-
To zalezy... osoby z psychozami nie powinny, a takze ci co biora leki. Czasem uwalniane emocje przy tym moga byc zbyt intensywne... ktos malo swiadomy moze sie w tym pogubic i pogirszyc stan. Ja chce sprobowac bo czuje, ze to ostatni juz etap ktory pozwoli mi zdrowiec... ale od roku intensywnie medytuje i mam tez osobe ktora mnie w tym prowadzi, ale TRE chce robic sama.