Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?

Analiza

Forum poświęcone: nerwicy lękowej, atakom paniki, agorafobii, hipochondrii (wkręcaniu sobie chorób), strach przed "czymś tam" i ogólnie stanom lękowym np. lęk wolnopłynący.
Możesz dopisać się do istniejącego już tematu lub po prostu stworzyć nowy.
Tutaj umieszczamy swoje objawy, historie, przeżycia. Dzielimy się doświadczeniami i jednocześnie znajdując ulgę dajemy innym pocieszenie oraz swego rodzaju ulgę, że nie są sami.
ODPOWIEDZ
Aleksandra188
Zarejestrowany Użytkownik

1 maja 2017, o 16:31

Kochani , nie wiem jak to napisać ale czy wy też tak macie ze jak np. W jednym dniu nie odczuwacie leku takiego dużego ale jednak analizujecie sobie np. Dzisiaj nie mam leku to może faktycznie choroba psychiczną , albo że to nie nerwica ?
Awatar użytkownika
Ardiano K-ce
Odważny i aktywny forumowicz

1 maja 2017, o 17:12

Analizowanie to analizowanie.Nie wiem w którym o filmiku było,ale te analizowanie,jest czymś w stylu"programu",który za zadanie ma znaleźć źródło lęku.Jeśli jutro przetniesz analizować schizofrenie bo podważysz owy fakt w podświadomości,że jej nie masz to twój umysł ponownie zacznie szukać.Musisz zdać sobie z tego sprawę że on może tak w nieskończoność a twoim zadaniem,jest jedynie obserwacja myśli i emocji,nie przywiązywanie sie do nowych objawów.innymi słowy,jesteś zdrowa tylko twój mózg,jeszcze tego nie załapał :DD :DD
Nie żyjesz chwilą obecną,to żyjesz w własnej głowie.Przeszłość i przyszłość istnieją,jedynie w twojej głowie.
wyjdź ze swojej głowy i zacznij żyć,bo sensem i prawdziwym celem życia,jest życie samo w sobie.
ODPOWIEDZ