Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
setaloft
- N-e-r-w-u-s
- Odburzony Wolontariusz Forum
Witaj 
Tak, jakieś 4 lata, jednak moją najwiekszą dawką było 50mg- czyli tyle co nic.
Przez około rok, pozniej dawka jeszcze mniejsza o połowę czyli 25mg

Tak, jakieś 4 lata, jednak moją najwiekszą dawką było 50mg- czyli tyle co nic.
Przez około rok, pozniej dawka jeszcze mniejsza o połowę czyli 25mg

-
- Odważny i aktywny forumowicz
Właśnie ja też żadnych nie chciałam. Dostałam 50mg na pół przez 2 tygodniu ,później po 1 . A jakieś skutki uboczne były?
<okey>
-
- Dyżurny na forum Odważny VIP
Ja nie moglam jeszcze gorzej po nim jesc.Bol brzucha i odstawilam a przeszlam na mirtor.
Bralam rok i bylo ok bo spalam sama w nocy gdy maz pracowal na nockach.
Bralam rok i bylo ok bo spalam sama w nocy gdy maz pracowal na nockach.
Walcz ! Nie uciekaj bo wygrasz
Jak nie Ty to kto.
" Będziesz kiedyś bardzo szczęśliwa,powiedziało życie...Ale najpierw sprawię, że będziesz silna"
✌
Jak nie Ty to kto.
" Będziesz kiedyś bardzo szczęśliwa,powiedziało życie...Ale najpierw sprawię, że będziesz silna"
- N-e-r-w-u-s
brałem 50 mg, zawsze rano o stałej porze, zaś jak zszedłem do dziecięcej (śmiesznej) dawki brałem o różnej porze nie było żadnej różnicy.
Jednak należy brać według zaleceń lekarza..
Jednak należy brać według zaleceń lekarza..

-
- Odważny i aktywny forumowicz
A śmieszna ,dziecięca dawka to jaka to?prócz setaloftu jeszcze coś dostałeś?N-e-r-w-u-s pisze: ↑15 maja 2017, o 00:16brałem 50 mg, zawsze rano o stałej porze, zaś jak zszedłem do dziecięcej (śmiesznej) dawki brałem o różnej porze nie było żadnej różnicy.
Jednak należy brać według zaleceń lekarza..![]()
<okey>
- N-e-r-w-u-s
Smieszna dziecięca dawka to 25 mg. Jesli mam wymieniać jakie bralem to będzie tego sporo. Większość bylo tym samym co setaloft tylko pod inna nazwa. Asentra np. Czy sertagen ...Anafranil bralem tez... Jednak dość krótko... Na mnie zbytnio leki nie dzialaly jesli chodzi o antydepresanty dlatego ladowalem w siebie benzodiazepiny. Jednak uważam po czasie ze to byl blad żeby to brać na dłuższą metę bo zwyczajnie jak wiadomo uzależniają.

- Sylwia M.
- Zarejestrowany Użytkownik