Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?

Pytanie o leki na nerwicę

Forum poświęcone: nerwicy lękowej, atakom paniki, agorafobii, hipochondrii (wkręcaniu sobie chorób), strach przed "czymś tam" i ogólnie stanom lękowym np. lęk wolnopłynący.
Możesz dopisać się do istniejącego już tematu lub po prostu stworzyć nowy.
Tutaj umieszczamy swoje objawy, historie, przeżycia. Dzielimy się doświadczeniami i jednocześnie znajdując ulgę dajemy innym pocieszenie oraz swego rodzaju ulgę, że nie są sami.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
zbigniewcichyszelest
Zarejestrowany Użytkownik

7 marca 2017, o 11:22

Czesc, od ponad 2 lat zmagam sie z nerwica, na poczatku byly natretne mysli wszelkiego rodzaju, potem analizowanie tego przez rok i poglebianie sie w tym wszystkim. Dzis natretne mysli mam za soba ale od dluzszego czasu ciezko mi sie rozmawia, koncentruje sie na tym czy nie robie bledow jak mowie lub ma przelykaniu sliny. We wrzesniu zaczelem odburzanie, przeczytalem wiekszosc rzeczy na tym forum.

Mam w planach isc wreszcie do psychiatry i sprawdzic co on moze mi ciekawego doradzic lub wypisac jakies leki na zmniejszenie napiecia i calego lęku. Pytanie do osob ktore juz miały podobne sytuacje do mojej - jakie leki zostaly wam przypisane? Jak ma sie do brania lekow np wypicie alkoholu w weekend lub czy sa jakies skutki uboczne i czy dlugotrwale branie takich leków nie powoduje jakiegos dziwnego porycia w glowie :D pozdrawiam
Zamiast wierzyć nerwicy, uwierz w nerwicę :)
Halina
Hardcorowy "Ryzykant" Forum

9 marca 2017, o 23:16

zbigniewcichyszelest pisze:Czesc, od ponad 2 lat zmagam sie z nerwica, na poczatku byly natretne mysli wszelkiego rodzaju, potem analizowanie tego przez rok i poglebianie sie w tym wszystkim. Dzis natretne mysli mam za soba ale od dluzszego czasu ciezko mi sie rozmawia, koncentruje sie na tym czy nie robie bledow jak mowie lub ma przelykaniu sliny. We wrzesniu zaczelem odburzanie, przeczytalem wiekszosc rzeczy na tym forum.

Mam w planach isc wreszcie do psychiatry i sprawdzic co on moze mi ciekawego doradzic lub wypisac jakies leki na zmniejszenie napiecia i calego lęku. Pytanie do osob ktore juz miały podobne sytuacje do mojej - jakie leki zostaly wam przypisane? Jak ma sie do brania lekow np wypicie alkoholu w weekend lub czy sa jakies skutki uboczne i czy dlugotrwale branie takich leków nie powoduje jakiegos dziwnego porycia w glowie :D pozdrawiam
ogolnie-pytania.html
Czekasz aż poczujesz się lepiej by zacząć żyć, zacznij żyć, by poczuć się lepiej (Ciasteczko)
ODPOWIEDZ