Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?

Nieprzerwany natłok myśli :(

Forum poświęcone: nerwicy lękowej, atakom paniki, agorafobii, hipochondrii (wkręcaniu sobie chorób), strach przed "czymś tam" i ogólnie stanom lękowym np. lęk wolnopłynący.
Możesz dopisać się do istniejącego już tematu lub po prostu stworzyć nowy.
Tutaj umieszczamy swoje objawy, historie, przeżycia. Dzielimy się doświadczeniami i jednocześnie znajdując ulgę dajemy innym pocieszenie oraz swego rodzaju ulgę, że nie są sami.
ODPOWIEDZ
p.karnia1
Zarejestrowany Użytkownik

14 stycznia 2017, o 10:03

Cześć, powiedzcie mi czy natłok myśli które bez przerwy, non stop ciągle analizują nasz stan choroby i wszystko co go dotyczy to normalne? Nie opuszcza mnie to od kąd pamiętam, budzę się z tymi myślami, zasypiam i myślę nawet w nocy jak się na sekundę przebudze :( jest to nie do zniesienia, cały czas wkrecam sobie wiecie co i jest to dla mnie tak realny Obaw że niszczy mi to życie. Ani słowa terapeutki ani psychiatry nie potrafią do mnie trafić tak sobie wszystko nakrecilem :( do tego to ciągle odrealnienie które nie miało przeblysku ani na sekundę chyba od kilku lat
Per aspara ad astra
Awatar użytkownika
kogelmogel

14 stycznia 2017, o 10:08

czy normalne w nerwicy? NORMALNE! Witaj w klubie, natlok mysli to moja specjalnosc :)
Walczę i się nie poddaję, bo za długo uciekałem!
p.karnia1

14 stycznia 2017, o 10:13

Nie potrafię się wyłączyć nawet na sekundę, wyciszyć tych myśli, skupić się na czymś... :( nie pamiętam już dnia bez ciągłej analizy
Per aspara ad astra
ODPOWIEDZ