Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Forum poświęcone: nerwicy lękowej, atakom paniki, agorafobii, hipochondrii (wkręcaniu sobie chorób), strach przed "czymś tam" i ogólnie stanom lękowym np. lęk wolnopłynący.
Możesz dopisać się do istniejącego już tematu lub po prostu stworzyć nowy.
Tutaj umieszczamy swoje objawy, historie, przeżycia. Dzielimy się doświadczeniami i jednocześnie znajdując ulgę dajemy innym pocieszenie oraz swego rodzaju ulgę, że nie są sami.
-
p.karnia1
- Zarejestrowany Użytkownik
14 stycznia 2017, o 10:03
Cześć, powiedzcie mi czy natłok myśli które bez przerwy, non stop ciągle analizują nasz stan choroby i wszystko co go dotyczy to normalne? Nie opuszcza mnie to od kąd pamiętam, budzę się z tymi myślami, zasypiam i myślę nawet w nocy jak się na sekundę przebudze

jest to nie do zniesienia, cały czas wkrecam sobie wiecie co i jest to dla mnie tak realny Obaw że niszczy mi to życie. Ani słowa terapeutki ani psychiatry nie potrafią do mnie trafić tak sobie wszystko nakrecilem

do tego to ciągle odrealnienie które nie miało przeblysku ani na sekundę chyba od kilku lat
Per aspara ad astra
-
kogelmogel
14 stycznia 2017, o 10:08
czy normalne w nerwicy? NORMALNE! Witaj w klubie, natlok mysli to moja specjalnosc

Walczę i się nie poddaję, bo za długo uciekałem!
-
p.karnia1
14 stycznia 2017, o 10:13
Nie potrafię się wyłączyć nawet na sekundę, wyciszyć tych myśli, skupić się na czymś...

nie pamiętam już dnia bez ciągłej analizy
Per aspara ad astra