Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Forum poświęcone: nerwicy lękowej, atakom paniki, agorafobii, hipochondrii (wkręcaniu sobie chorób), strach przed "czymś tam" i ogólnie stanom lękowym np. lęk wolnopłynący.
Możesz dopisać się do istniejącego już tematu lub po prostu stworzyć nowy.
Tutaj umieszczamy swoje objawy, historie, przeżycia. Dzielimy się doświadczeniami i jednocześnie znajdując ulgę dajemy innym pocieszenie oraz swego rodzaju ulgę, że nie są sami.
-
Sylwia M.
- Zarejestrowany Użytkownik
7 grudnia 2016, o 21:31
Dziewczynki wiem wiem... Może nie ten dział. Ale skończyły mi się jazdy na nowotwory trzuski, żołądka itp a teraz od kilku dni wyczuwam palpacyjny silny ból lewej piersi, od zewnętrznej strony... Jakbym dotykała siniaka. I co? Koło się zamyka... Google, rak piersi, 75% wykrytych za późno... :/ zawsze mnie bolały przed miesiączką, ale nigdy tak.
Bardzo proszę o odpowiedź czy może któraś z was tak miała... Bo zwariuję, a nie mam w grudniu finansów na usg prywatne

Twoje ciało zawsze słucha Twoich myśli.
-
pudzianoska
- Dyżurny na forum Odważny VIP
7 grudnia 2016, o 22:39
Aż tak się nie znam, ale po pierwsze - czemu googlujesz? Nie wiem jak na Ciebie, ale na mnie to działa makabrycznie i cofa mnie w odburzaniu. Wujek google choć mądry, nigdy nie postawi mi albo Tobie diagnozy. W jakim jesteś dniu cyklu? Też przed okresem? Czy ostatnio nie nasiliły Ci się lęki? Mi na początku nerwiczki zatrzymywał się okres, mocno bolały jajniki i mocniej bolała jedna pierś (choć zwykle były to dwie) co było dla mnie nowością i też świrowałam na temat raka jajnika i raka piersi. Na fali strachu, bardzo szybko poleciałam do ginekologa. Oczywiście wszystko wyszło ok. Więęęęęc.... Weź głęboki oddech! :*
Boże, użycz mi pogody ducha,
Abym godził się z tym, czego nie mogę zmienić,
Odwagi, abym zmieniał to, co mogę zmienić,
I mądrości, abym odróżniał jedno od drugiego.
Jeśli nie otrzymujesz cudu, stań się nim.
https://wordpress.com/view/pudzianoska.wordpress.com
-
Sylwia M.
- Zarejestrowany Użytkownik
12 grudnia 2016, o 22:45
Tłukę sobie do głowy, żeby nie googlować, każdy lekarz mi to mówi, psychoatra też... Ale co objaw to nie wytrzymuje. Mam nadzieję, że u mnie będzie dobrze tak jak i u Ciebie.
Twoje ciało zawsze słucha Twoich myśli.