Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Zarażenie drożdżakiem candidia
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Jakiś czas temu robiłam gastroskopię bo bolał mnie żołądek. Bałam się ze mam raka żołądka, lekarz powiedział ze wszystko ok, jedynie mam przerost candidia i pewnie stad ten ból. Kazał ograniczyć cukry, dobrać dobta dietę i wróci do normy. Naczytałam się teraz neta i piszą ze tym można kogoś zarazić np przez pocałunek, albo picie z jednej szklanki. Jestem przerażona, ze mogłam zarazić rodzine i chłopaka. Pomóżcie, co robić?:(
-
- Hardcorowy "Ryzykant" Forum
Nie całować sięizzza888 pisze: ↑9 sierpnia 2019, o 14:06Jakiś czas temu robiłam gastroskopię bo bolał mnie żołądek. Bałam się ze mam raka żołądka, lekarz powiedział ze wszystko ok, jedynie mam przerost candidia i pewnie stad ten ból. Kazał ograniczyć cukry, dobrać dobta dietę i wróci do normy. Naczytałam się teraz neta i piszą ze tym można kogoś zarazić np przez pocałunek, albo picie z jednej szklanki. Jestem przerażona, ze mogłam zarazić rodzine i chłopaka. Pomóżcie, co robić?:(
- Celine Marie
Nie czytaj google,to nie jest zaraźliwe
"Już nie pamiętam prawie
Jak w dobrym wstać humorze
I coraz częściej kłamię
I sypiam coraz gorzej
Łatwiej mi
Nic nie mam, więc nie tracę nic
Strach to sieć pajęcza
Im bardziej uciec chcę
Tym mocniej trzyma mnie za karę"
I coraz częściej kłamię
I sypiam coraz gorzej
Łatwiej mi
Strach to sieć pajęcza
Im bardziej uciec chcę
-
Jesteś pewna?, bo wyczytałam ze jest:(
- Celine Marie
Jest już taki temat na forum ,poczytaj
"Już nie pamiętam prawie
I coraz częściej kłamię
I sypiam coraz gorzej
Łatwiej mi
Strach to sieć pajęcza
Im bardziej uciec chcę
I coraz częściej kłamię
I sypiam coraz gorzej
Łatwiej mi
Strach to sieć pajęcza
Im bardziej uciec chcę
- ddd
- Odburzony Wolontariusz Forum
To ten temat Cię nie przekonuje ale to, że candidą się możesz zarazić pocałunkiem tak?
Candide każdy ma w sobie, jedynie jej przerost może dawać różne objawy. Lekarz w sumie powiedział Ci co robić, potrzebna jest dieta na to, szczególnie bez cukru, probiotyki warto poprzyjmować i czekać aż się unormuję nie guglając o tym.

(muzyka - my słowianie)
Zaburzeni wiemy jak nerwica na nas działa, wiemy jak DD nam w bani rozpi***ala. To jest taa nerwica i lęk, to jest teen depersony wkręt!
Autor Zordon ;p
Zaburzeni wiemy jak nerwica na nas działa, wiemy jak DD nam w bani rozpi***ala. To jest taa nerwica i lęk, to jest teen depersony wkręt!
Autor Zordon ;p
- bunia
- Odważny i aktywny forumowicz
Przerost candidny to ma juz chyba kazdy przez cala przetworzona zywnosc, cukry, gluten itd. Znajoma ostatnio dostala takoe antybiotyki ze rozwalilo jej jelita na maksa i miala po prostu jedna wielka, wodnista biegunke. Tak jak ci lekarz powiedzial, dieta- moze jakoea suple ze skelpu ze zdrowa zywnoscia ale bez PANIKI 

Zalowala myszka zolwia ze w skorupce siedzial.
- mam cie w dupie lajzo glupia- zolw jej odpowiedzial
- mam cie w dupie lajzo glupia- zolw jej odpowiedzial
-
Iza gdybyś była zagrożeniem dla innych w sensie zakaźnym lezalabys w szpitalu w izolatce. A Ty masz zalecenie diety.
-
No nie o to mi chodziło. Gdybyś była źródłami potencjalnego zagrożenia dla innych to by cie położyli w szpitalu . Sorry ja już nie mam argumentów. Nie możesz nikogo zarazić. Odpuścisz już? Uwierzysz mi ? Wątpię