Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Gdzie pracujecie z nerwicą (typ osobowości Introwersja ekstrawersja)
-
- Świeżak na forum
Moim zdaniem najważniejszy czynnik zwiększający podatność na nerwicę to neurotyczne typy temperamentu. Taka osoba może jak najbardziej z nerwy wyjść, ale warto być świadomym, że nasz temperament zwiększa podatność na nią i warto być dla siebie z tego względu wyrozumiałym 

Bo w tym jest rzeczy sedno, że jest mi wszystko jedno
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Moim zdaniem tez wrazliwcy , analizujemy przejmujemy sie caly czas myslimy, glowa pracuje caly czas. Ekrowertyk bardziej moze sie nie przejmowc. Chociaz w sumie ciezko powiedziec, podobno nie ma 100% tak czy tak.
Gdzie pracujecie z nerwicą - Ja i moja przyjaciolka nerwica pracujemy w biurze, ratujemy swiat
Gdzie pracujecie z nerwicą - Ja i moja przyjaciolka nerwica pracujemy w biurze, ratujemy swiat

-
- Zarejestrowany Użytkownik
Z definicji to wydaje mi sie ze jestem bardziej introwertyczka, ale cechy ektro tez mam.
Jezeli chodzi o znak zodjaku to nie wierze w znaczenia ich pod wzgledem powiazania z charakterem. Ale prosze bardzo do statystyki koziorozec.
A swiat ratuje ze wzgeldu na moje zajecie w pracy.
Jezeli chodzi o znak zodjaku to nie wierze w znaczenia ich pod wzgledem powiazania z charakterem. Ale prosze bardzo do statystyki koziorozec.
A swiat ratuje ze wzgeldu na moje zajecie w pracy.