Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Być może masz jakąś kwestię do poruszenia związaną z nerwicą i lękiem?
A nie wiesz w który powyższy dział dodać temat, bo choćby pasuje to do każdej nerwicy?
Zrób to w takim razie tutaj.
Dział ten zawiera różne tematy, sprawy, wydarzenia w życiu związane z nerwicą i lękiem.
-
karcix
- Zarejestrowany Użytkownik
10 października 2018, o 01:46
Hej wszystkim,
Dziś w Empiku znalazłam świetną książkę o nerwicy, lęku i jego mechanizmach. Tytuł: "Panika", autor- Klaus Bernhardt.
Mówi dużo o tym, co jest tu na forum, ale nieco z innej strony i zawiera też wiele innych ciekawych info

Autor jest lekarzem, więc wie co pisze. To też pomaga w pewnym stopniu mi się uspokoić i zaakceptować mój stan, oswoić się z nim.
A czy ta książka również trafiła w Wasze ręce? Jakie macie opinie na jej temat? Jakie inne książki na tematy nerwicowe polecacie?
-
Zestresowana
- Zarejestrowany Użytkownik
10 października 2018, o 07:11
Mi wpadła w ręce w empiku, przeglądałam ja i wydawała się całkiem logiczna. Ale już więcej książek nie kupuje, za dużo ich mam

-
magia83
- Odważny i aktywny forumowicz
10 października 2018, o 07:19
karcix pisze: ↑10 października 2018, o 01:46
Hej wszystkim,
Dziś w Empiku znalazłam świetną książkę o nerwicy, lęku i jego mechanizmach. Tytuł: "Panika", autor- Klaus Bernhardt.
Mówi dużo o tym, co jest tu na forum, ale nieco z innej strony i zawiera też wiele innych ciekawych info

Autor jest lekarzem, więc wie co pisze. To też pomaga w pewnym stopniu mi się uspokoić i zaakceptować mój stan, oswoić się z nim.
A czy ta książka również trafiła w Wasze ręce? Jakie macie opinie na jej temat? Jakie inne książki na tematy nerwicowe polecacie?
Ja ją ostatnio zakupiłam,osobiście mi się podoba,napisana prostym językiem i trafia z przekazem- teraz wystarczy wziąść kartkę,długopis i zastosować wskazówki.
<okey>