Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Praca a nerwica
-
- Hardcorowy "Ryzykant" Forum
Jak sobie radzicie z nerwica w pracy?? Ja pracuje co 2 dni po 13 h i powiem szczerze ze ciężko wysiedziec majac lęki itp od miesiąca co chwilę się zwalnialam z pracy Bo nie dawałam rady aż w końcu jestem od tygodnia na l4 ale wiem że będę musiała tam wrócić. Macie jakieś rady jak przetrwać??
Życiowe wyzwania nie powinny Cię paraliżować. Powinny pomóc Ci odkryć, kim naprawdę jesteś.
- schanis22
- Zarejestrowany Użytkownik
izka zrobiłam , takie wpisy jak zmienić podejście do pracy może akurat pomogą
post178734.html#p178734
post165910.html#p165910
Pozdrawiam , nie wybiegaj za dużo w przyszłość , i nie nakręcaj swojego samopoczucia myślami .
post178734.html#p178734
post165910.html#p165910
Pozdrawiam , nie wybiegaj za dużo w przyszłość , i nie nakręcaj swojego samopoczucia myślami .

W zdrowym ciele zdrowy duch , zdrowa głowa zdrowy brzuch.
Nerwica jest małą ściemniarą francą , wróblicą cwaniarą . Plącze nam nogi i mówi idż ! Wkręceni w zgubną nić .
Świata nie naprawisz - napraw siebie .
Nerwica jest małą ściemniarą francą , wróblicą cwaniarą . Plącze nam nogi i mówi idż ! Wkręceni w zgubną nić .
Świata nie naprawisz - napraw siebie .
- Havana
- Zarejestrowany Użytkownik
Przeczytałam i bardzo dobre myśli i wskazówkischanis22 pisze: ↑25 września 2018, o 17:47izka zrobiłam , takie wpisy jak zmienić podejście do pracy może akurat pomogą
post178734.html#p178734
post165910.html#p165910
Pozdrawiam , nie wybiegaj za dużo w przyszłość , i nie nakręcaj swojego samopoczucia myślami .![]()

Ale znając siebie wiem, że na pewnym etapie mówienie sobie: nie myśl o tym, nie nakręcaj się, myśl o tym co jest tu i teraz, nic by mi nie pomogło.
U mnie był problem, że ja nie wytrzymywałam długo pracować, 12 godzin to była męczarnia, nie praca, a czas który musiałam spędzić w pracy i tak długo szukałam, aż znalazłam. W tej chwili mam taki układ z Pracodawcą, że cały etat robię w 4 godziny i to mi pasuje. Każdy musi sam sobie dopasować jeśli jest, to możliwe pracę tak aby można było żyć.
Jeśli mieszkasz w dużym mieście, gdzie jest większa sznasa na pracę, to szukaj takiej w jakiej będziesz się dobrze czuła.
-
- Hardcorowy "Ryzykant" Forum
Dziękuję wam
l4 mi się kończy i wracam do swojej pracy jak narazie za 2 dni .. narazie nie chce szukać nowej bo to trochę ucieczka chyba. Spróbuje chociaż:) 13 h to długo ale ja mam taką pracę właśnie że mogę sobie też pozwolić na to aby wejść tutaj do was na czat i zawsze jakoś się ppgada z kimś i lżej a odkrywam was niestety dopiero jak już byłam na l4. Nie dam się lek nie może rządzić mną a poza tym.narazie biorę delikatne tabletki które mają też mi jakoś tam pomóc. Bardzo wam dziękuję za te linki i porady 

Życiowe wyzwania nie powinny Cię paraliżować. Powinny pomóc Ci odkryć, kim naprawdę jesteś.