Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?

Gotowość do zadośćuczynienia - ankieta. PROŚBA! :)

Czasem ktoś ma potrzebę wstawić ogłoszenie z prośbą o pomoc w ankiecie, zebraniu informacji o zaburzeniu (na potrzeby jakiejś pracy), a także chce wstawić ogłoszenie o jakiejś bezpłatnej formie pomocy (fundacje).
Ten dział jest właśnie po to.
Nie można tutaj wstawiać natomiast reklam własnych for, stron internetowych a także gabinetów terapeutycznych.
Regulamin forum
Jeśli chcesz zareklamować swoje usługi na forum, proszę skontaktuj się z administratorem i uzyskaj zgodę na to oraz dowiedz się o możliwościach.
Kontakt przez prywatną wiadomość bądź mail:
Profil administratora
Email: admin@zaburzeni.pl
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
eyeswithoutaface
Moderator

16 listopada 2024, o 20:23

Cześć wszystkim,

Dawno mnie tu nie było ze względu na brak zasobów czasowych, ale powracam z ogromną prośbą do każdej osoby pełnoletniej :) Przeprowadzam obecnie badanie, które będzie podstawą mojej pracy magisterskiej z Psychologii i w związku z tym zbieram odpowiedzi w krótkiej ankiecie online, która nie powinna zająć więcej niż 15 minut. Liczę bardzo mocno na to, że znajdą się na tym forum osoby dobrej woli, które będą mogły poświęcić chwilę swojego czasu i wesprzeć mnie na ścieżce do ukończenia studiów ^^

Poniżej zostawiam link do ankiety i dziękuję bardzo każdemu, kto zdecyduje się wziąć udział w badaniu! cmok Ankieta jest całkowicie anonimowa, a w razie jakichkolwiek wątpliwości zachęcam do kontaktu.
https://qualtricsxmfw6l75n25.qualtrics. ... 5lIeyZDsBE

Dobrego wieczoru!
"Nie pytaj, czego potrzebuje świat. Zapytaj raczej, co sprawia, że ożywasz, i zrób to.
Bo to, czego świat potrzebuje, to ludzie, którzy budzą się do życia."
InstytutPsyche
Zarejestrowany Użytkownik

18 lutego 2025, o 19:12

Zrobiona.
ODPOWIEDZ