Witam serdecznie,
Jestem studentką psychologii na Uniwersytecie SWPS w Sopocie, prowadzę badanie naukowe pod doktorat.
Poszukuję osób będących obecnie w psychoterapii, które zechcą pomóc mi w badaniu i wypełnią dość krótką ankietę internetową.
Chciałabym, żeby mój projekt pomógł osobom będącym w psychoterapii.
Moje badanie jest oczywiście w pełni anonimowe, w ankiecie nie proszę o żadne informacje, które mogłyby pozwolić na identyfikację osoby badanej.
Link do ankiety:
https://www.interankiety.pl/i/3LnKodp1
Z góry dziękuję za pomoc
Agnieszka Dziedziak, kontakt: adziedziak@st.swps.edu.pl,
Opiekun merytoryczny projektu: dr Aleksandra Niemyjska, kontakt: aniemyjska@swps.edu.pl
Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Prośba do osób obecnie w psychoterapii o wypełnienie ankiety
Regulamin forum
Jeśli chcesz zareklamować swoje usługi na forum, proszę skontaktuj się z administratorem i uzyskaj zgodę na to oraz dowiedz się o możliwościach.
Kontakt przez prywatną wiadomość bądź mail:
Profil administratora
Email: admin@zaburzeni.pl
Jeśli chcesz zareklamować swoje usługi na forum, proszę skontaktuj się z administratorem i uzyskaj zgodę na to oraz dowiedz się o możliwościach.
Kontakt przez prywatną wiadomość bądź mail:
Profil administratora
Email: admin@zaburzeni.pl
- katarzynka
- Dyżurny na forum Odważny VIP
Wypełnione 

jeśli życie sprawia, że nie możesz ustać, uklęknij.
nie mów Bogu, że masz wielki problem. powiedz swojemu problemowi, że masz wielkiego Boga.
nie mów Bogu, że masz wielki problem. powiedz swojemu problemowi, że masz wielkiego Boga.