Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
3miasto i okolice
- zosialach
- Zarejestrowany Użytkownik
-
Ja też okolice....wiem, coraz częściej Sue śmieje.... A jak u Ciebie? Długo już walczysz?
- zosialach
-
- zosialach
-
U mnie napięcie mięśni i brak czucia karku, plecow, zawroty głowy, trochę dusznosci No i ogromne zmeczenie, takie uczucie nagłego osłabienia.zosialach pisze: ↑27 października 2022, o 16:09Brzucho i ogólne napięcie mięśniowe. Od czasu do czasu zawroty głowy i sporadycznie paraliż senny.
- zosialach
No właśnie to jest najgorsze, wątpliwości. Ale ja np lubię się z tego pośmiać, bo czasami są to takie absurdy.. Miałam nawet kiedyś sytuację podczas terapii, se opowiadając o swojej wkretce mojej terapeutce ta zaczęła się śmiać, aż się poplakalabasia123 pisze: ↑27 października 2022, o 16:17U mnie napięcie mięśni i brak czucia karku, plecow, zawroty głowy, trochę dusznosci No i ogromne zmeczenie, takie uczucie nagłego osłabienia.Ogólnie już mnie wkurza to ciągle źle samopoczucie
raz wierze ze to nerwica, raz nachodzą mnie wątpliwości i tsk w koło....
-
A co to za wkrętka?zosialach pisze: ↑27 października 2022, o 16:21No właśnie to jest najgorsze, wątpliwości. Ale ja np lubię się z tego pośmiać, bo czasami są to takie absurdy.. Miałam nawet kiedyś sytuację podczas terapii, se opowiadając o swojej wkretce mojej terapeutce ta zaczęła się śmiać, aż się poplakalabasia123 pisze: ↑27 października 2022, o 16:17U mnie napięcie mięśni i brak czucia karku, plecow, zawroty głowy, trochę dusznosci No i ogromne zmeczenie, takie uczucie nagłego osłabienia.Ogólnie już mnie wkurza to ciągle źle samopoczucie
![]()
- zosialach
Że mam niewydolność serca i sine usta przez to. I robiłam sobie zdjęcia ust, całą galerię miałam nimi zasrana. I babka w karcie wpisała "robi zdjęcia swoich ust, a potem je obserwuje"basia123 pisze: ↑27 października 2022, o 16:23A co to za wkrętka?zosialach pisze: ↑27 października 2022, o 16:21No właśnie to jest najgorsze, wątpliwości. Ale ja np lubię się z tego pośmiać, bo czasami są to takie absurdy.. Miałam nawet kiedyś sytuację podczas terapii, se opowiadając o swojej wkretce mojej terapeutce ta zaczęła się śmiać, aż się poplakalabasia123 pisze: ↑27 października 2022, o 16:17
U mnie napięcie mięśni i brak czucia karku, plecow, zawroty głowy, trochę dusznosci No i ogromne zmeczenie, takie uczucie nagłego osłabienia.Ogólnie już mnie wkurza to ciągle źle samopoczucie
![]()
![]()
-
- zosialach
Też się badałam co chwilę, ale teraz ograniczyłam to do podstaw, raz w roku. Ewentualnie przy jakiś objawach, lecę skontrolować.
-
Np przy jakich objawach się badasz? Bo ja nam tak zróżnicowane, czasem zmienne. Brak cxucua twarzy czasem dretwienie jezyka, były bole napięciowe, bóle karku, pleciw, spinanie się miesni szyji I karku, brak czucia w karku I sxyji, problemy z przełykaniem a raczej brak czucua przy polyjaniu, ból nóg zawroty głowy, uczucie gorsca w brzuchu i klatce piersiowej, dusznosci, ach dretwienie nosa a raczej uczucie pustego nosa, dziwny posmak, scisksnie gardla No i ciągle zneczenie. I chyba to wszystko przebadałam....jak patrzę na te objawy to chyba jednak nerwica, bo są zróżnicowanezosialach pisze: ↑27 października 2022, o 18:10Też się badałam co chwilę, ale teraz ograniczyłam to do podstaw, raz w roku. Ewentualnie przy jakiś objawach, lecę skontrolować.
-
Teraz podxiel die swoimibasia123 pisze: ↑27 października 2022, o 18:53Np przy jakich objawach się badasz? Bo ja nam tak zróżnicowane, czasem zmienne. Brak cxucua twarzy czasem dretwienie jezyka, były bole napięciowe, bóle karku, pleciw, spinanie się miesni szyji I karku, brak czucia w karku I sxyji, problemy z przełykaniem a raczej brak czucua przy polyjaniu, ból nóg zawroty głowy, uczucie gorsca w brzuchu i klatce piersiowej, dusznosci, ach dretwienie nosa a raczej uczucie pustego nosa, dziwny posmak, scisksnie gardla No i ciągle zneczenie. I chyba to wszystko przebadałam....jak patrzę na te objawy to chyba jednak nerwica, bo są zróżnicowane![]()