Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Chorobliwa zazdrość
-
- Nowy Użytkownik
Jestem ze swoją żoną 5 lat mamy syna 4 letniego, Problem jest w tym ze co jakis czas mam problem że szukam dowodow na zdrade przegladam jej media społecznościowe smsy snapy kompletnie wszystko.Zapytalem sie jej o partnerow seksualnych i powiedziala mi ze miala 4. Zaczelem sie nimi interesowac,wypytac ile razy z nimi to robila ,gdzie itd Czytac z nimi wiadomosci kontrolowac gdzie jezdzi i czy napewno mnie nie zdradza.Nastepnym problem jest to ze mam obraz i wyobrazam sobie to ze była w ramionach innego faceta i uprawiala z nim sex i to jest dla mnie troche obrzydzajace.Staram sie o tym nie myslec ale jakoś codziennie przychodzi mi do glowy jedna sytuacja jej z partnerem w samochodzie i wtedy zadaje sobie tysiąc pytań i nabieram podejrzeń.Od niedawna codziennie mnie to dreczy. Przez te 5 lat mialem takie po 3-4 dni raz na 2 mies i zapomnialem o tym . Mowilem o tym zonie i mowila ze mnie bardzo kocha i ze skoro z nimi nie jest to znaczy ze jej bylo zle. Pomocy