Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?

Potrzebująca kopa w dupę!

Tutaj możesz się przedstawić, napisać coś o sobie.
Awatar użytkownika
katarzynka
Dyżurny na forum Odważny VIP

2 lipca 2016, o 00:56

Witaj Patimka :)
Miło, że jesteś z nami. Zachęcamy do dzielenia się swoimi zmaganiami z nerwicą. Nie jest lekko, co wszyscy wiemy, ale kiedy jest lepiej, wiadomo, że warto. I pamiętaj, że jeśli się cofasz, to tylko po to żeby wziąć rozbieg :) Powodzenia!
jeśli życie sprawia, że nie możesz ustać, uklęknij.

nie mów Bogu, że masz wielki problem. powiedz swojemu problemowi, że masz wielkiego Boga.
Awatar użytkownika
schanis22
Zarejestrowany Użytkownik

2 lipca 2016, o 00:59

Patimka . Witaj na forum dostaniesz to na co zasłużysz :D , wsparcie , pomoc a czasami zjebkę :D
Jeślie będziesz miała 10 postów możesz przyjść po pisać z nami na czata .
W zdrowym ciele zdrowy duch , zdrowa głowa zdrowy brzuch.
Nerwica jest małą ściemniarą francą , wróblicą cwaniarą . Plącze nam nogi i mówi idż ! Wkręceni w zgubną nić .
Świata nie naprawisz - napraw siebie .
Awatar użytkownika
buull2323
Odważny i aktywny forumowicz

5 lipca 2016, o 08:19

hej Patimka ;witajka piszesz że chcesz zajebistego kopa w dupkę :^ ciekawe czy byś wytrzymała :huh :DD jeszcze raz witaj w naszym klubie i zacznij brać życie we własne ręce i nie czekaj na kogoś bo gdy zawsze coś osiągniesz to będziesz zadowolona z siebie a to już prosta droga do wolności :friend:
"mam twarde łokcie i miękkie serce zawsze tak miałem, dziękuje Bogu za ten dar który dostałem"
"od zawsze na zawsze wiara, nadzieja i miłość"

"Życie nie po to by się śpieszyć,
Życie jest po to by się życiem cieszyć,
A kiedy w życiu gonią nas terminy,
To się nie przejmuj najwyżej nie zdążymy"

"Carpe Diem"
Awatar użytkownika
Joannaw27
Odburzony i pomocny użytkownik

5 lipca 2016, o 09:14

Hej patimka, bierz się za odburzanie i się nie ma czego bać jeśli chodzi o nerwice, bo nerwica to nic strasznego jeśli ma się wiedzę na ten temat i dobre podejście, ona podstępnie atakuje ale jeśli jej się przeciwstawisz ona zrezygnuje, na to potrzeba czasu, bądź z nami i szybko z tego wyjdziesz, pozdrawiam.
COCO JUMBO I DO PRZODU
betii

5 lipca 2016, o 09:38

To ja też dołączam się do tego kopniaka. Bierz się do roboty....
Zmień nawyki myślowe, a odmienisz swój los!
Kiedy już nauczysz się kierować uczucia i myśli na właściwe tory, spokój ducha i fizyczne zdrowie na pewno przyjdą same.
"Pamiętaj, że mamy do czynienia jedynie z myślami, a myśli mogą zostać zmienione. Gdy zmieniamy nasze myślenie, zmieniamy naszą rzeczywistość". Louise L. Hay
kamilpc

5 lipca 2016, o 11:44

Patimka zapierdzielaj do czytania artykulow i uswiadamiania sobie ze ta cala nerwica nie jest taka straszna na jaka wyglada :) Zmienisz nastawienie do nereicy ,to zaczniesz zmieniac siebie :) Masz odemnie kopniaka mocy :) Dopoki walczysz jestes zwyciezca !!!
Twoje życie ,twój wybór to ty decydujesz kim chcesz być ,co chcesz osiągnąc ,jak żyć
Kto nie ma odwagi do marzeń nie będzie miał sił do walki
Wróć z tarczą lub na niej.Walcz o swoje życie
Halina
Hardcorowy "Ryzykant" Forum

14 lipca 2016, o 21:13

znajdz sobie terapie behawioralno-poznawcza, tylko ona jest 100% w agarofobii i innych typach nerwic!

Jestes rozpieszczona? Twoj wybor: stan sie w koncu dorosla kobieta: uniezaleznij sie od rodzicow! Jesli tego nie zrobisz, niesttey z nerwica nie wygrasz! To jest przyczyna twojej nerwicy ! Odetnij pepowine od nich ! Zacznij decydowac sama za siebie.
Awatar użytkownika
ddd
Odburzony Wolontariusz Forum

14 lipca 2016, o 22:34

Halina pisze:znajdz sobie terapie behawioralno-poznawcza, tylko ona jest 100% w agarofobii i innych typach nerwic!

Jestes rozpieszczona? Twoj wybor: stan sie w koncu dorosla kobieta: uniezaleznij sie od rodzicow! Jesli tego nie zrobisz, niesttey z nerwica nie wygrasz! To jest przyczyna twojej nerwicy ! Odetnij pepowine od nich ! Zacznij decydowac sama za siebie.

Nie TYLKO ONA. Halino pamietaj ze to forum ogolne a nie o terapii poznawczo-behawioralnej, masz dobre przezycia co so tej terapii to pisz o nich ale nie uogolniaj ze TYLKO ONA. Bo moze to byc po czesci deprymujace. Ja np. nie korzystalem wcale z terapii, a jedynie ksiazki i forum mi wystarczylo. Ktos inny moze korzystac z innych form terapii np. gestalt. Nie mozna tak generalizowac.
(muzyka - my słowianie)

Zaburzeni wiemy jak nerwica na nas działa, wiemy jak DD nam w bani rozpi***ala. To jest taa nerwica i lęk, to jest teen depersony wkręt!

Autor Zordon ;p
Awatar użytkownika
schanis22

14 lipca 2016, o 22:45

Ja również korzystam tylko z forum i to mi wystarcza .
W zdrowym ciele zdrowy duch , zdrowa głowa zdrowy brzuch.
Nerwica jest małą ściemniarą francą , wróblicą cwaniarą . Plącze nam nogi i mówi idż ! Wkręceni w zgubną nić .
Świata nie naprawisz - napraw siebie .
Dragga

14 lipca 2016, o 22:47

Dzielisz się swoimi odczuciami i otwierasz się na innych ludzi to chyba i tak bardzo dużo jak dla kogoś z zaburzeniami na tle nerwowym ^^
kamilpc

14 lipca 2016, o 23:37

Mi zdecydowanie pomaga forum oraz ksiazki psychologiczne o nerwicy itp. Jezeli ktos potrzebuje terapi prosze bardzo :) Kazdy jest inny :p
Twoje życie ,twój wybór to ty decydujesz kim chcesz być ,co chcesz osiągnąc ,jak żyć
Halina

14 lipca 2016, o 23:50

Terapia behawioralno ponawcza to WSZYSTKIE ZASADY o ktorych mowia filmiki i teksty tutaj na forum. Zdazylam posluchac jednego filmu i sa to zasady, ktorych uczylam sie przez jakis czas i za ktore bulilam kupe kasy! Tylko ta terapia: czyli metody, zawarte na forum, sa OK zadna inna terapia, typu analityczna, ogolna, czy jeszcze jakie tam istnieja nie sa trafne i nie lecza zaburzen nerwicowych. O to mi chodzilo :huh Jestem "nowa" tutaj i poznaje stronke powoli.
Czekasz aż poczujesz się lepiej by zacząć żyć, zacznij żyć, by poczuć się lepiej (Ciasteczko)
kamilpc

14 lipca 2016, o 23:58

Halina pisze:Terapia behawioralno ponawcza to WSZYSTKIE ZASADY o ktorych mowia filmiki i teksty tutaj na forum. Zdazylam posluchac jednego filmu i sa to zasady, ktorych uczylam sie przez jakis czas i za ktore bulilam kupe kasy! Tylko ta terapia: czyli metody, zawarte na forum, sa OK zadna inna terapia, typu analityczna, ogolna, czy jeszcze jakie tam istnieja nie sa trafne i nie lecza zaburzen nerwicowych. O to mi chodzilo :huh Jestem "nowa" tutaj i poznaje stronke powoli.
Wszystko podane jak na tacy :) Nic tylko sie odburzac !! :) Najwwzniejsze Dzialanie :p
Halina

15 lipca 2016, o 00:02

Kamil pc pewnie! a tobie jak idzie? Dobrze? Na pewno dajesz rade !!!!!!!
Czekasz aż poczujesz się lepiej by zacząć żyć, zacznij żyć, by poczuć się lepiej (Ciasteczko)
kamilpc

15 lipca 2016, o 00:11

Ta leci kabarecik :) Mysle ze bardzo wazna jest postawa normalnosciowa czyli zajecie.sie zyciem.W nerwicy chodzi o to ze my sami ja utrzymujemy poprzez nakrecanie sie myslami ,obawami ,objawami.Sami sobie to robimy.Jezeki nie nakrecasz leku to po czasie umysl sie uspokaja bo nie ma powody sie bac i utrzymywac stanu zagrozenia - proste jak drut.Zauwazylem ostatnio ze jak przychodzi lekowa mysl to dopiero po 1,2 sekundach ta mysl jest wylapywana przez "kontrole " nerwicy ,stanu emocjonalnego i wlasnie ta kontrola nadaje range "niebezpieczna " tej mysli .Stan emocjonalny analizuje ja pod katem zagrozenia :) Subzero piszac do mnie nabpw mial ppdobne spostrzezenia .
ODPOWIEDZ