Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Tutaj możesz się przedstawić, napisać coś o sobie.
-
19domi
- Zarejestrowany Użytkownik
9 listopada 2018, o 19:27
Siemka jestem Domi. Jestem z wami już od jakiegoś czasu. Nie mam silnej nerwicy, ani ataków paniki, cierpię na zaburzenia lękowe. Mam 27 lat. Od paru lat chodzę z przerwami na psychoterapię. Moje wszystkie problemy biorą się oczywiscie z dziecinstwa. Moja matka zmarla jak bylam mala, a wychowywal mnie zaburzony ojciec, ktory byl i jest tyranem psychicznym. Przez niego mam duzy problem, bo bardzo boje sie krytyki innych osob. Wyzwala to we mnie bardzo duzy lęk i stres. Obecnie pracuje w korpo, ale szukam obecnie spokojniejszej pracy bo tam nie daje rady. Moje lęki przez prace nabraly na sile. Staram sie to wszystko ogarnac jakos, ale jakos mam wrazenie, ze dorosle zycie mnie przerasta. Pewnie dlatego, ze jeszcze nie uporalam sie ze swoim wewnwtrznym dzieckiem... Caly czas walcze, ale czasem trace juz wiare i sile na to wszystko... Poki co bede raczej stalym bywalcem tego forum

pozdrawiam wszystkich zaburzonych

-
Ma23dziara
10 listopada 2018, o 10:47
Dopóki walczysz jesteś zwycięzca
Nie bój się jutra-niech jutro boi się Ciebie

-
19domi
-
eiviss1204
- Odburzony Wolontariusz Forum
10 listopada 2018, o 12:19
Powodzenia i 3mamy kciuki

jesli chodzi o nerwice jest tutaj duzo fajnych materialow

, ktore pomogly juz nie jedej osobie
Co do problemow z dziecinstwa to bardzo fajna jest terapia, ktora pomoze Ci uporac sie z demonami przeszlosci, a takze inaczej przyjmowac krytyke

Szukasz dobrych naturalnych kosmetyków? Lub masz jakiś problem skórny?
A może potrzebujesz kremu z magnezem, na zmęczoną skórę i zarazem duszę?
Daj sobie prawo do relaksu i bycia coraz piękniejszą!
Pozwól sobie doradzić i zgłoś się do mnie :)
-
19domi
11 listopada 2018, o 10:37
Hej, chodze na terapie juz dlugo , widze jakies efekty ale to nie do konca to co bym chciala

Jeszcze dluga praca przede mna 🧐
-
witorrr98
- Odburzony Wolontariusz Forum
14 listopada 2018, o 15:37
Pracuj także poza terapią i czytaj wpisy, a to powinno Ci ułatwić układania swojego życia wewnętrznego.