Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Tutaj dzielimy się opiniami o psychiatrach, psychologach, terapeutach z pomocy których korzystamy.
Być może ktoś zna dobrego specjalistę w danym mieście i pomoże to innym.
Nie ma w tu miejsca na autoreklamę, po wejściu w dział zapoznaj się z jego regulaminem.
Regulamin forum
Uwaga. Dział ten służy opinią użytkowników o swoich psychiatrach, terapeutach. Ktoś może leczyć się u dobrego specjalisty, podzielić się tym z innymi i wielu na tym może skorzystać.
Jednakże "Nowi użykownicy" nie mogą umieszczać tutaj swoich opinii z uwagi na bardzo częste autoreklamy.
Dlatego aby napisać opinię i aby można było kogoś polecać trzeba mieć minimum 10 postów.
-
klawiszq92
- Zarejestrowany Użytkownik
16 lutego 2020, o 21:44
Siema

nie wiem czy to ten dzial, ale szukam dobrego psychoterapeuty online

takiego, ktory pomoze mi wyjsc z agorafobii i 10letniej DD

mozecie kogos polecic?
-
b00s123
- Odważny i aktywny forumowicz
16 lutego 2020, o 22:19
zesra Sie a nie pomoże

jak sam nie wyjdziesz z dd to żaden Ci psycholog nie pomoże , jak masz 10 lat DD i Ty nie kapujesz schematu to pozdro i powodzenia

Psycholog to tylko pieniądze bierze i leki przepisuje . Powie Ci na czym u ciebie problem polega a Ty dalej zostaniesz z dd to nie chcesz sie pogodzić z faktem

"Wola psychiki daje wyniki"
-
Szymon92
- Odważny i aktywny forumowicz
16 lutego 2020, o 22:27
b00s123 pisze: ↑16 lutego 2020, o 22:19
zesra Sie a nie pomoże

jak sam nie wyjdziesz z dd to żaden Ci psycholog nie pomoże , jak masz 10 lat DD i Ty nie kapujesz schematu to pozdro i powodzenia

Psycholog to tylko pieniądze bierze i leki przepisuje . Powie Ci na czym u ciebie problem polega a Ty dalej zostaniesz z dd to nie chcesz sie pogodzić z faktem
Psycholog nie wypisuje recept

Widocznie nie zrozumiał schematu, ale postanowił to zmienić i robić coś w kierunku wyjścia na prostą, taa? 10 lat to faktycznie kupa czasu...
-
katarzynka
- Dyżurny na forum Odważny VIP
16 lutego 2020, o 22:43
zesra Sie a nie pomoże

A dlaczego tak mówisz? To, że Tobie może nie pomogło, nie znaczy, że i koledze ma nie pomóc. Ludzie mają zaburzenia naście lat i z tego wychodzą, więc każdy ma szansę wyjść nawet jak nie "kapuje schematu" 10 lat.
jeśli życie sprawia, że nie możesz ustać, uklęknij.
nie mów Bogu, że masz wielki problem. powiedz swojemu problemowi, że masz wielkiego Boga.
-
IceTea
- Świeżak na forum
17 lutego 2020, o 22:10
Może ktoś, kto miał tak długo zaburzenia, po prostu cały ten czas tkwił zapętlony w jednym błędnym kole myślenia. A fachowiec może mu pomóc przestawić sposób myślenia na zdrowsze tory.
Bo w tym jest rzeczy sedno, że jest mi wszystko jedno
-
martinsonetto
- Odburzony i pomocny użytkownik
19 lutego 2020, o 00:34
Jagoda40 pisze: ↑18 lutego 2020, o 18:19
w ogóle wierzycie w terapie online?
Moja ostatnia terapia była online, nie ma żadnej różnicy między nią a gabinetową.
-
klawiszq92
3 marca 2020, o 00:35
zesra Sie a nie pomoże

I po co ten komentarz? Ja sie pytalem o psychoterapeute a nie o diagnoze czy mi pomoze czy nie. Przykro mi jak masz takie doswiadczenia, widocznie wiesz lepiej

-
Klaudia55
4 maja 2020, o 22:44
Wiktor! Nikt i nic nie ogarnęło mnie tak jak terapia u niego właśnie. Także jeśli tylko przyjmuje nowe osoby to będzie najlepsza decyzja