Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Terapia proszę
Regulamin forum
Uwaga. Dział ten służy opinią użytkowników o swoich psychiatrach, terapeutach. Ktoś może leczyć się u dobrego specjalisty, podzielić się tym z innymi i wielu na tym może skorzystać.
Jednakże "Nowi użykownicy" nie mogą umieszczać tutaj swoich opinii z uwagi na bardzo częste autoreklamy.
Dlatego aby napisać opinię i aby można było kogoś polecać trzeba mieć minimum 10 postów.
Uwaga. Dział ten służy opinią użytkowników o swoich psychiatrach, terapeutach. Ktoś może leczyć się u dobrego specjalisty, podzielić się tym z innymi i wielu na tym może skorzystać.
Jednakże "Nowi użykownicy" nie mogą umieszczać tutaj swoich opinii z uwagi na bardzo częste autoreklamy.
Dlatego aby napisać opinię i aby można było kogoś polecać trzeba mieć minimum 10 postów.
- katarzynka
- Dyżurny na forum Odważny VIP
Są tu osoby ze Śląska korzystające z terapii, więc na pewno ktoś poleci 

jeśli życie sprawia, że nie możesz ustać, uklęknij.
nie mów Bogu, że masz wielki problem. powiedz swojemu problemowi, że masz wielkiego Boga.
nie mów Bogu, że masz wielki problem. powiedz swojemu problemowi, że masz wielkiego Boga.
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Nasz administrator Victor pracuje w Katowicach w poradni.
Napisz do niego najlepiej tu PW. Ja korzystam ale w formie internetowej bo tak wolałam z uwagi na dojazdy.
Ma bardzo indywidualne podejście i wielkie doświadczenie, u mnie coś w końcu ruszyło z miejsca odkąd mam z nim spotkania.
Napisz do niego najlepiej tu PW. Ja korzystam ale w formie internetowej bo tak wolałam z uwagi na dojazdy.
Ma bardzo indywidualne podejście i wielkie doświadczenie, u mnie coś w końcu ruszyło z miejsca odkąd mam z nim spotkania.
-
A dużo płacisz? Jak to wygląda? Nie wiedziałam, ze victor robi coś takiego.abelarda pisze: ↑27 lipca 2018, o 20:50Nasz administrator Victor pracuje w Katowicach w poradni.
-
80 złotych. Ja akurat mam w formie internetowej czyli przez skype. Wygląda to świetnie bo mam połączone to co potrzebuje w jednym. Najpierw sporo informacji o sobie trzeba podać, potem nakreślany jest plan i ćwiczenia pozawczo - behawioralne, tu Vic jest wymagający i pilnuje na każdej sesji aby to co miało być wykonane było wykonane.egeria75 pisze: ↑27 lipca 2018, o 21:33A dużo płacisz? Jak to wygląda? Nie wiedziałam, ze victor robi coś takiego.abelarda pisze: ↑27 lipca 2018, o 20:50Nasz administrator Victor pracuje w Katowicach w poradni.
Do tego w drugiej części zajęć omawiam tez swoje inne problemy z uwagi na moją dysfunkcjonalną rodzinę i wiele problemów tu i teraz takich decyzyjnych. Czyli w ćwiczeniach się ode mnie wymaga, w innych aspektach dostaje zrozumienie i uczę się akceptacji.
Jest mega ciężko się na początku zapisać i jest to frustrujące dla ludzi jak my (miałam już zrezygnować) ale warto. Najlepsza moja inwestycja w terapiach w życiu.
Takim dodatkowym plusem jest możliwośc kontaktu z Victorem między sesjami, sam namawia do tego aby w tym czasie nie sabotować procesów i wyjaśniać wątpliwości pisemnie jak jakieś się pojawiają.
-
Dzięki za info!abelarda pisze: ↑27 lipca 2018, o 21:4980 złotych. Ja akurat mam w formie internetowej czyli przez skype. Wygląda to świetnie bo mam połączone to co potrzebuje w jednym. Najpierw sporo informacji o sobie trzeba podać, potem nakreślany jest plan i ćwiczenia pozawczo - behawioralne, tu Vic jest wymagający i pilnuje na każdej sesji aby to co miało być wykonane było wykonane.egeria75 pisze: ↑27 lipca 2018, o 21:33A dużo płacisz? Jak to wygląda? Nie wiedziałam, ze victor robi coś takiego.abelarda pisze: ↑27 lipca 2018, o 20:50Nasz administrator Victor pracuje w Katowicach w poradni.
Do tego w drugiej części zajęć omawiam tez swoje inne problemy z uwagi na moją dysfunkcjonalną rodzinę i wiele problemów tu i teraz takich decyzyjnych. Czyli w ćwiczeniach się ode mnie wymaga, w innych aspektach dostaje zrozumienie i uczę się akceptacji.
Jest mega ciężko się na początku zapisać i jest to frustrujące dla ludzi jak my (miałam już zrezygnować) ale warto. Najlepsza moja inwestycja w terapiach w życiu.
Takim dodatkowym plusem jest możliwośc kontaktu z Victorem między sesjami, sam namawia do tego aby w tym czasie nie sabotować procesów i wyjaśniać wątpliwości pisemnie jak jakieś się pojawiają.