Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Jak mija Wam dzień
-
- Gość
cakiem udany... ostatni samolot , palec laduje miedzy ramo a zamknietymi drzwiami...efeky 15 szfow zlamana kosc... :NE:
-
- Gość
pracuje w uk na jednym z lotnisk, jestem coordynatorem , jak trzeba to i torby ustawiam , normalnie mam kilka osob z soba sprawdzam torby , podpisuje papiery , wyprowadzam samolot do startu.... a Ty co robiles>>??
-
- Gość
wiesz co mysle ze znam bardzo dobrze jesli chodzi o mowe... troche gorzej z pisownia.. radze sobie:) jak wasz dzionek>?? ja wlasnie wstalem
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Ja tez myslałam o wylocie za granice do pracy. Ale jezyk moj nie jest w najlepszej formie. A zreszta z nerwica ni elubia az tak daleko podrozowac 
Moj dzien nawet nawet, ja wstalam o swoim Polskim czasie
Czyli okolo 9. Troche nudno dzsiaj ale cos sobie zorganizuję 

Moj dzien nawet nawet, ja wstalam o swoim Polskim czasie

-
- Gość
spalem srednio, nadal niesmak po ataku z przedwczoraj , trzese sie caly jakies dziwne uczucie... ide do lekarza
-
Halfixie skorzystaj z rady jaką dostawałeś na forum. I idź do psychologa na terapię...lekarz niewiele ci w atakach paniki pomoze. A badania pisałeś chyba gdzieś że miałes robione.
Chyba ze idziesz do psychiatry to popytaj o terapię.
-- 14 czerwca 2010, o 15:10 --
a niesmak po dużym ataku zawsze pozostaje, to tak zwany lek przed lękiem, boimy się, ze ponownie atak przyjdzie.
to nerwica halfixie
Chyba ze idziesz do psychiatry to popytaj o terapię.
-- 14 czerwca 2010, o 15:10 --
a niesmak po dużym ataku zawsze pozostaje, to tak zwany lek przed lękiem, boimy się, ze ponownie atak przyjdzie.
to nerwica halfixie
-
Rozumiem a od dawna jesteś na wyspach? A czy ta nerwica cała nie zaczeła cis się odkad tam wyjechcałeś? Pytam bo to z tego co czytam dosyć czeste zjawisko
- tajemnica
U mnie spokój, to znaczy na razie nigdzie nie muszę iść ale zamartwiam się nad nie załatwionymi sprawami.
Trochę tu cicho, piszcie co u was słychać!
Trochę tu cicho, piszcie co u was słychać!

„ W swoim życiu przeżyłam wiele, wiele tragedii – większość z których nigdy się nie wydarzyła. "
-
- Odburzony Wolontariusz Forum
Hehe spokój bo niegdzie nie musisz iść?
typowa gadka znerwicowanego człowieka
tez tak mam.
Ale ogólniej i tak się robi coraz glosniej, kiedys tutaj było naprawde pusto. A teraz wchodze i widze ze sie cos pozytywnie rozkreca
A co u mnie? Nieciekawie

Ale ogólniej i tak się robi coraz glosniej, kiedys tutaj było naprawde pusto. A teraz wchodze i widze ze sie cos pozytywnie rozkreca

A co u mnie? Nieciekawie

-
Może zaczniesz nas częściej odwiedzać 

Sztuką jest w poznawaniu człowieka, przez pryzmat ciała poznać jego duszę.