Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Czemu admin nie odpowiada na maile?
-
- Zbanowany
Dziś o godzinie 17 wysłałem maila, potem o godzinie 19 powtórzyłem, nadal cisza... czy to aż taka łaska musi paść aby odpowiedział? Który to w ogóle odpowiada tam na te maile? Bo nawet nie wiem jak się zwracać.
Ostatnio zmieniony 12 maja 2017, o 22:33 przez nerdix, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Hardcorowy "Ryzykant" Forum
wyluzuj, admin ma tony takich mejli codziennie

Czekasz aż poczujesz się lepiej by zacząć żyć, zacznij żyć, by poczuć się lepiej (Ciasteczko)
- ddd
- Odburzony Wolontariusz Forum
Ej co wy macie z tym słowem szalom niektórzy dziwacy? 

(muzyka - my słowianie)
Zaburzeni wiemy jak nerwica na nas działa, wiemy jak DD nam w bani rozpi***ala. To jest taa nerwica i lęk, to jest teen depersony wkręt!
Autor Zordon ;p
Zaburzeni wiemy jak nerwica na nas działa, wiemy jak DD nam w bani rozpi***ala. To jest taa nerwica i lęk, to jest teen depersony wkręt!
Autor Zordon ;p
-
- Hardcorowy "Ryzykant" Forum
jeju ja nie moge, Wiktor nie jest zadnym Zydem, jesli jestes tutaj, by marudzic na adminow, to sory takim sposobem odpowiedzi nie dostaniesz 

Czekasz aż poczujesz się lepiej by zacząć żyć, zacznij żyć, by poczuć się lepiej (Ciasteczko)
- N-e-r-w-u-s
Dziwak może być jeden 

- ddd
Nie, mówię o dziwakach przez duże D
(muzyka - my słowianie)
Autor Zordon ;p
Autor Zordon ;p
- Kretu
Jeżeli masz jakiekolwiek aluzje do funkcjonowania forum, czy osób które się tutaj wypowiadają a także Administratorów - wyślij swoją opinie na admin@zaburzeni.pl
P.S - Temat zamykam i przenosze bo ta dyskusja do niczego nie prowadzi.
P.S - Temat zamykam i przenosze bo ta dyskusja do niczego nie prowadzi.
Żyj odgrodzony od przeszłości i przyszłości.