Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Szukam wartościowych szkoleń dla psychoterapeutów
-
- Nowy Użytkownik
Mam za sobą kilka lat pracy jako psychoterapeuta i czuję, że czas odświeżyć trochę wiedzę. Zależy mi na konkretnych, praktycznych szkoleniach, które nie są tylko teoretyczne i dają coś więcej niż tylko ogólniki. Może być online, ważne, żeby dało się z tego coś wynieść do codziennej pracy. Znacie coś sensownego?
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Mam podobnie – po czasie przychodzi potrzeba poukładania sobie niektórych rzeczy na nowo albo przyjrzenia się świeżym podejściom. Sporo materiałów przeszukałam, ale na dłużej zostałam przy Dialotece. Jest tam spory wybór, od bardziej ogólnych tematów po mocno wyspecjalizowane. Fajne jest to, że można kupić dostęp i obejrzeć sobie wszystko w swoim tempie, bez presji. Sama korzystałam np. z materiałów o pracy z pacjentami z lękiem i naprawdę było to dobrze przedstawione – konkretnie, bez zbędnego owijania. Warto zerknąć na stronę: https://www.dialoteka.pl/ Myślę, że spokojnie znajdziesz tam coś, co Ci podpasuje.