Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Materac sprężynowy
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Mam materac sprężynowy 160x200 od ponad roku i sprawdza się dobrze. Jest wygodny, a sprężyny dobrze podpierają ciało. Ważne, żeby dobrać odpowiednią twardość – ja wybrałem średnią i jest w porządku. Materac jest też dość trwały, nie zauważyłem żadnych odkształceń. Jeśli szukasz takiego materaca, możesz sprawdzić ofertę tutaj: https://sleepinghouse.pl/174-materace-s ... we-160x200 . Mają różne modele, więc można dopasować coś do swoich potrzeb. Pamiętaj też o odpowiednim stelażu, to wpływa na komfort spania.
- Aksyloksa
- Zarejestrowany Użytkownik
Ja długo spałam na sprężynowym materacu i był wygodny. Polecam pochodzić pochodzić po sklepach z materacami/ikei, tam można się na materacu położyć, bo myślę że bardziej istotną kwestią w tym czy materac będzie wygodny jest dostosowanie twardości do swojego ciała
Fighting for better life