Ogłoszenia
➤ Pierwszy raz z zaburzeniem? >>>> Mechanizm zaburzeń
➤ Jeżeli szukasz Wiktora, to wejdź na stronę - emocjobranie.pl
➤ Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
➤ Pierwszy raz z zaburzeniem? >>>> Mechanizm zaburzeń
➤ Jeżeli szukasz Wiktora, to wejdź na stronę - emocjobranie.pl
➤ Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Świeta prezenty
-
basia123
- Zarejestrowany Użytkownik
zeroo pisze: ↑18 listopada 2022, o 14:16Czy macaie już w tym roku kupione prezenty dla rodziny? Czy macie jakieś inspiracje? Szukam pomysłow na prezenty uniwersalne
Jeszcze nie, ale jeszcze troszkę czasu do świąt. Ja w tym roku 1 grudnia ozdabiam dom na świątecznie, na poprawę humoru. Będę już świętować od 1 grudnia
-
Halec
Żeby zrobić uniwersalny prezent, trzeba mieć podstawową wiedzę o osobie, której zamierzamy coś kupić Akurat u mnie wymienione przeze mnie rzeczy się sprawdzają jako takie uniwersalne. Chociaż za wtopę życia uznałabym kupienie słodyczy młodszej siostrze (nie lubi) lub mamie chłopaka (nie je, bo ma cukrzycę). No i uniwersalny nie będzie znaczyć dobry - ale tu znowu wracamy do tematu ""wiem cokolwiek o osobie, której kupuję prezent"".
Od siebie polecam stronę z ceramiką Bolesławiecka:
https://andyceramika.pl
Można kupić tutaj ceramikę bolesławiecką najtaniej - wszystkie kubeczki i talerze są ręcznie malowane.

Od siebie polecam stronę z ceramiką Bolesławiecka:
https://andyceramika.pl
Można kupić tutaj ceramikę bolesławiecką najtaniej - wszystkie kubeczki i talerze są ręcznie malowane.
-
kasper56
Ja staram się kupować prezenty trochę wcześniej, żeby uniknąć przedświątecznego pośpiechu. Uniwersalnym pomysłem są dobrej jakości kosmetyki, zestawy herbat lub kaw, świece zapachowe, książki albo vouchery do ulubionych sklepów czy restauracji. Jeśli znasz zainteresowania danej osoby, nawet drobny, ale przemyślany prezent zwykle sprawia największą radość.