Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Nieoperacyjne powiększenie piersi
-
- Nowy Użytkownik
Szukam sposobow na nieoperacyjne powiększenie piersi. Jakie okazały się u Was skuteczne? Niestety ale mam spory kompleks z powodu wielkości mojego biustu. Który znacznie pogorszył się po ciązy.....
-
- Nowy Użytkownik
Też szukałam kiedyś. Można wypełnić tłuszczem pobranym np z ud, czy pośladków. Ostatecznie odpuściłam i zaakceptowałam swój biust taki jaki jest 
-
- Nowy Użytkownik
Na razie nie i dlatego się pytam 

-
- Zarejestrowany Użytkownik
Zobacz sobie tabletki Perfect bust. Sama wcześniej nie wierzyłam, ale potem brałam i biust się ujędrnił.jasne,ze kilka rozmiarów nie da się powiększyć ale wygląd jest o wiele lepszy po wzięciem tych tabletek. Kiedyś nie wierzyłam, teraz myślę,ze warto spróbować.
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Wiesz co, sama zastanawiałam się nad tym czy jest to placebo czy nie . Do czasu aż tabletek nie spróbowałam. Brałam je równe 3 miesiące. Biust powiększył się się o 1 rozmiar. Czego dowodem jest to,ze musiałam sobie wymienić biustonosze na nowy rozmiar ponieważ były na mnie za małe. Nie wierzyłam, ale cieszę się ogólnie,ze spróbowałam.
-
- Nowy Użytkownik
Spróbuj, jeśli podziałają to będzie dobrze. Jeśli nie to trudno, przynajmniej nie będziesz się zastanawiała czy tabletki działają czy nie. Ze swojej strony również mogę polecić wspomniane perfect bust. Miałam dwa podejścia do tabletek Pierwsze tabletki brałam 5 lat temu, jakieś z allegro i działania zero.Zawiodłam się Potem jednak wyprobowałam te drugie,które mi zasugerowała koleżanka. Pomyslałam sobie,że będzie to moja druga i ostatnia próba. Jednak byłam pozytywnie zaskoczona efektem bo działały