Ogłoszenia
➤ Pierwszy raz z zaburzeniem? >>>> Mechanizm zaburzeń
➤ Jeżeli szukasz Wiktora, to wejdź na stronę - emocjobranie.pl
➤ Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
➤ Pierwszy raz z zaburzeniem? >>>> Mechanizm zaburzeń
➤ Jeżeli szukasz Wiktora, to wejdź na stronę - emocjobranie.pl
➤ Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Zwyrodnienie plamki żółtej.
-
pankracybonifacy
- Nowy Użytkownik
Witam.Mam 37 lat. Od 2 lat borykam się z nerwica DDA PTSD. Od około 8-9 miesięcy mam problem z widzeniem w jednym oku. Tzn mam zwyrodnienie plamki żółtej w oku lewym. Okulista do którego chodzę mówi, że może to być od steru. Miałem już dwa razy laser. Za pierwszym razem pomogło teraz już nie. Jestem też na lekach depratal i mirtor z powodu silnych ataków paniki( wylądowałem dwa razy na sor bo umierałem
) I teraz moje pytanie, czy ktoś z was też miał problemy z plamka żółta? Dodam też że od kilku miesięcy mam skurcze w obrębie lewego oka mimo brania potasu i magnezu. Bywa że nie mam dwa tygodnie a później znów to samo. Z góry dziękuję za podzielenie się swoimi wnioskami.
-
pankracybonifacy
- Nowy Użytkownik
pankracybonifacy pisze: ↑26 marca 2026, o 10:57Witam.Mam 37 lat. Od 2 lat borykam się z nerwica DDA PTSD. Od około 8-9 miesięcy mam problem z widzeniem w jednym oku. Tzn mam zwyrodnienie plamki żółtej w oku lewym. Okulista do którego chodzę mówi, że może to być od steru. Miałem już dwa razy laser. Za pierwszym razem pomogło teraz już nie. Jestem też na lekach depratal i mirtor z powodu silnych ataków paniki( wylądowałem dwa razy na sor bo umierałem) I teraz moje pytanie, czy ktoś z was też miał problemy z plamka żółta? Dodam też że od kilku miesięcy mam skurcze w obrębie lewego oka mimo brania potasu i magnezu. Bywa że nie mam dwa tygodnie a później znów to samo. Z góry dziękuję za podzielenie się swoimi wnioskami.