Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Prosze o usunięcie konta
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Proszę o usunięcie konta i moich postów. Uważam że to co się dzieje na tym forum jest szkodliwe dla naprawdę chorych osób. Żałuję że tu trafiłam. Wiedza z forum w żaden sposób mi nie pomogła. Samo forum jest napompowane legendą jakiegoś Wiktora, który chyba znalazł sposób na naiwnych. Proszę o usunięcie śladów mojej obecności tutaj i wpisów.
F40.1
-
- Nowy Użytkownik
Co się stało?Arya pisze: ↑15 grudnia 2024, o 12:14Proszę o usunięcie konta i moich postów. Uważam że to co się dzieje na tym forum jest szkodliwe dla naprawdę chorych osób. Żałuję że tu trafiłam. Wiedza z forum w żaden sposób mi nie pomogła. Samo forum jest napompowane legendą jakiegoś Wiktora, który chyba znalazł sposób na naiwnych. Proszę o usunięcie śladów mojej obecności tutaj i wpisów.