Ogłoszenia
➤ Pierwszy raz z zaburzeniem? >>>> Mechanizm zaburzeń
➤ Jeżeli szukasz Wiktora, to wejdź na stronę - emocjobranie.pl
➤ Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?

Witam

Materiały o możliwych objawach, przyczynach derealizacji oraz depersonalizacji.
Regulamin forum
Uwaga! Attention! Achtung! 注意广告!
Ten dział poświęcony jest materiałom forumowym, służą one "do odczytu" czyli nabywania informacji i ewentualnie komentarza. Nie opisuj tu swojej historii, objawów i nie zadawaj pytań o zaburzenia.
Jeśli masz taką potrzebę przejdź na stronę główną forum - Kliknij - do sekcji FORUM DYSKUSYJNE, tam masz dostępnych wiele działów do rozmów, pytań itp.
ODPOWIEDZ
Golabek1983
Nowy Użytkownik

24 sierpnia 2026, o 22:53

Witajcie serdecznie mam zajebisty problem z myslami samobojczymi z roznego rodzaju myslami typu jestem.spidermanem i bede skakal po dachach jakies dem9ny diably takie mysli slysze boje sienmysli typu powiesix sie zabic sie intym.podobne zabic dzieci trwa to u mnie od osmiu juz bylem2 razy w szpitalu obwcnie biore ketrel i zolafren mam 43 lata i od kad zaczolem.brac leki tak mi sie kocha mamę chce zejsc z nich sam bo.coraz gorzej jest ze mna piszac to boje sie usnac ze sie w.koncu cos zlego wydarzy prosze pomozcie zrozumiec co sie ze mna dzieje mam 4 dzieci chce zyc dla nich a to meczy mnie juz 8 miesiecy prosze pomozcie co robic dziekuje czya. Kolejny raz isc do szpitala
ODPOWIEDZ