Witam mam 28 lat zawsze byłem zdrowy psychicznie, nie spozywam alkoholu i uzywek.
Rok temu obudziłem się w środku nocy i wmówiłem sobie jakoś domglowy, że nie zasnę i od tamtego momentu mam problemy ze spaniem, strach przed zaśnięciem, a jak nie zasnę denerwuje się zaraz gorąco mi chodzę często do toalety oddać mocz, gdy próbuje zasnąć ma ciężką głowę jakby mi buzowała czuję straszne pobudzenie. Mimo że trwa tyle czasu mam momenty że jak nie myślę o tym to śpię normalnie bez problemu i zasypiam jak dziecko, ale te myśli chodzą jakby za mną cały dzień nawet jak wiem że nie myślę o tym czuję jakoś to z tyłu glowy, potrafię wiedzieć też kiedy o tym nie myślę. Nie wiem co już robić męczy mnie już to strasznie chciałbym wrócić do starych czasów że kładłem się i zasypiałem bez problemu. Byłem na jednej terapi CbT i będę kontynuował ale raz na tydzień czy lepiej udać się do psychiatry próbuje zmienić tok myślenia ale ciężko strasznie .
Ogłoszenia
➤ Pierwszy raz z zaburzeniem? >>>> Mechanizm zaburzeń
➤ Jeżeli szukasz Wiktora, to wejdź na stronę - emocjobranie.pl
➤ Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
➤ Pierwszy raz z zaburzeniem? >>>> Mechanizm zaburzeń
➤ Jeżeli szukasz Wiktora, to wejdź na stronę - emocjobranie.pl
➤ Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Natrętne myśli o spaniu
Regulamin forum
Uwaga! Attention! Achtung! 注意广告!
Ten dział poświęcony jest materiałom forumowym, służą one "do odczytu" czyli nabywania informacji i ewentualnie komentarza. Nie opisuj tu swojej historii, objawów i nie zadawaj pytań o zaburzenia.
Jeśli masz taką potrzebę przejdź na stronę główną forum - Kliknij - do sekcji FORUM DYSKUSYJNE, tam masz dostępnych wiele działów do rozmów, pytań itp.
Uwaga! Attention! Achtung! 注意广告!
Ten dział poświęcony jest materiałom forumowym, służą one "do odczytu" czyli nabywania informacji i ewentualnie komentarza. Nie opisuj tu swojej historii, objawów i nie zadawaj pytań o zaburzenia.
Jeśli masz taką potrzebę przejdź na stronę główną forum - Kliknij - do sekcji FORUM DYSKUSYJNE, tam masz dostępnych wiele działów do rozmów, pytań itp.