Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?

Myśl że się oszalało

Artykuły o myślach lękowych, katastroficznych, natrętnych myślach, natrętnych wyobrażeniach itp.
Wyjaśnienia jak takie myśli działają i powstają i jak należy je rozumieć oraz jakie mieć do nich odburzające nastawienie.
Regulamin forum
Uwaga! Attention! Achtung! 注意广告!
Ten dział poświęcony jest materiałom forumowym, służą one "do odczytu" czyli nabywania informacji i ewentualnie komentarza. Nie opisuj tu swojej historii, objawów i nie zadawaj pytań o zaburzenia.
Jeśli masz taką potrzebę przejdź na stronę główną forum - Kliknij - do sekcji FORUM DYSKUSYJNE, tam masz dostępnych wiele działów do rozmów, pytań itp.
ODPOWIEDZ
Aaa99
Zarejestrowany Użytkownik

15 grudnia 2024, o 18:31

Miał ktoś myśli że się oszalało wrażenie ze jest się gdzieś pierwszy raz ale jesteś we własnym domu( pokoju) ciągle zmiany myślenia postrzegania świata rzeczywistości wokół wrażenie że myśli obrazy muszlowe mieszają się z rzeczywistością
Ewula22

15 grudnia 2024, o 21:20

Typowy objaw nerwicy ja tez to mam jest to uciazliwe ale jak sie nie mysli otym to przechodzi na poczatku tez mnie to irytowalo ale trzeba sie przyzwyczaic do tego
Caramoglie

16 grudnia 2024, o 07:54

Może to być też derealizacja. Jeśli ostatnio miałeś/aś dużo stresów do mogło Cię w taki sposób odciąć od świata, że wydaje się inny.
ODPOWIEDZ