Ogłoszenia
➤ Pierwszy raz z zaburzeniem? >>>> Mechanizm zaburzeń
➤ Jeżeli szukasz Wiktora, to wejdź na stronę - emocjobranie.pl
➤ Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?

Atak paniki i nerwica

Artykuły o możliwych objawach, przyczynach nerwic, depresji, lęku i ogólnie zaburzeń emocjonalnych.
Regulamin forum
Uwaga! Attention! Achtung! 注意广告!
Ten dział poświęcony jest materiałom forumowym, służą one "do odczytu" czyli nabywania informacji i ewentualnie komentarza. Nie opisuj tu swojej historii, objawów i nie zadawaj pytań o zaburzenia.
Jeśli masz taką potrzebę przejdź na stronę główną forum - Kliknij - do sekcji FORUM DYSKUSYJNE, tam masz dostępnych wiele działów do rozmów, pytań itp.
ODPOWIEDZ
Artur1993
Nowy Użytkownik

5 czerwca 2026, o 12:49

Dzien dobry wszystkim mam na imie Artur i cierpie na Ataki paniki Depresje i Schizofremie wlasciwie potrzebuje porady co moge w takiej sytuacji robic mieszkam w Niemczech z zona i dziecmi mamy biologicznego syna ino ze soba a corka to od innego faceta przepraszam zapomnialem co do mojego pytania Jak dostalem atak paniki nie bylem zdolny do pracy isc i z powodu pobytu w Szpitalu zona poprostu sie ze mnie wysmiewala z powodu mojej choroby i pobytu w szpitalu😭😭😭😭😭😭😭😭co w takiej sytuacji robic? Zona kompletnie nie zna jezyka nie ma szacunku do mnie i zrozumienia nawet nie powiedziala mi kiedyś przez 12 lat naprzyklad kochanie albo mezu nic sie nie zalamuj bedzie wszystko dobrze jestem z toba😭😭😭 cale obowiazki spadly na mnie sprawy urzedowe lekarze od niej i od dzieci Zebrania ze szkoly nie daje rady kompletnie.....szukam takiej osoby nie ze kochanki moze byc psycholog co mi wskaże ona albo dana osoba co mam robic😭😭😭 jezeli ktos chetny zeby mi w jakis sposob duchowy pomocy to podaje moj numer +49 163 7235210
ODPOWIEDZ