Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Ciągłe myślenie o nerwicy
Regulamin forum
Uwaga! Attention! Achtung! 注意广告!
Ten dział poświęcony jest materiałom forumowym, służą one "do odczytu" czyli nabywania informacji i ewentualnie komentarza. Nie opisuj tu swojej historii, objawów i nie zadawaj pytań o zaburzenia.
Jeśli masz taką potrzebę przejdź na stronę główną forum - Kliknij - do sekcji FORUM DYSKUSYJNE, tam masz dostępnych wiele działów do rozmów, pytań itp.
Uwaga! Attention! Achtung! 注意广告!
Ten dział poświęcony jest materiałom forumowym, służą one "do odczytu" czyli nabywania informacji i ewentualnie komentarza. Nie opisuj tu swojej historii, objawów i nie zadawaj pytań o zaburzenia.
Jeśli masz taką potrzebę przejdź na stronę główną forum - Kliknij - do sekcji FORUM DYSKUSYJNE, tam masz dostępnych wiele działów do rozmów, pytań itp.
-
- Nowy Użytkownik
Cześć! Czy macie tak, że myślicie sobie, że gdybyście nie myśleli, że macie nerwice to byście jej nie mieli? Otwieram oczy i się zaczyna myślenie w kółko tego samego- a jakbym się zachowała gdyby nie nerwica, a czy też byłabym senna gdyby nie nerwica i tak milion przykładów mogłabym tu podać, wszystko przypisuje nerwicy. Ponadto mam wrażenie, że tracę swoje życie na ciągłym martwieniu się, że moje życie wyglądałoby lepiej, że byłabym szczęśliwsza i mam taki lęk, że nie korzystam z niego w 100%…
-
- Nowy Użytkownik
Mam to samo, ciągłe myślenie o tym strasznie męczy organizm, a życie ucieka. ciężko to wyłączyć.
- Aksyloksa
- Zarejestrowany Użytkownik
Nerwica nie jest jakąś klątwą czy chorobą która przychodzi z niczego, ona zawsze z czegoś wynika, jest częścią naszego życia i bez niej nie bylibyśmy sobią(właściwie pewnie w ogóle byśmy nie byli, bo życie mamy jedno i właśnie z takimi problemami które sprawiają że mamy nerwice) sama czasem się zadręczam, jak super i szczesliwe moje życie by było bez tego wszystkiego... ale to bez sensu, nie byłoby mnie, byłaby to jakaś inna postać
Fighting for better life