Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?

Spożywanie alkoholu na DD?

Forum dotyczące derealizacji i depersonalizacji.
Dzielimy się tutaj naszymi historiami, objawami, wątpliwościami oraz wszystkim co nas dręczy mając derealizację.
Dopisz się do istniejącego tematu lub po prostu jeśli chcesz stwórz nowy własny wątek.
ODPOWIEDZ
ktochcesz
Zarejestrowany Użytkownik

21 czerwca 2016, o 22:15

Witam,jak w temacie jak macie doświadczenia spożywanie alkoholu mając derealizacje? Bo jade nad morze na 2 tygodnie na wczasy i zamierzam codziennie spożywać alkohol? A jak wiemy dd to nie choroba psychiczna ani uszkodzenie mózgu tylko naturalny mechanizm obronny.Ja majac dd spozywałem alkohol to nie czułem kompletnie nic,tylko dd sie zwiekszało, a z rana na kacu, silne lęki ale dd mniejsze,a na 2 dzień po kacu silniejsze DD.Ale nie wiem jak teraz.

-- 21 czerwca 2016, o 21:15 --
Kiedyś nie majac dd to jak piłem to 2 piwa i juz sie zajebiscie czułem ze dzialalo przeciwlekowo i euforycznie.A na dd pijac to tak jakbym pił wode gazowa ze placebo.
Wojciech
Odburzony Wolontariusz Forum

21 czerwca 2016, o 22:39

Ja akurat mało piłem ale jak piłem majac DD w pelnej krasie to nie odczuwalem alkoholu i tak samo na kacu sie gorzej czulem. Ale to zwykle kac przy zaburzeniach jest gorszy.
Nerwicowiec - Ten typ tak ma.
http://www.imtech.com.pl
ODPOWIEDZ