Witam,jak w temacie jak macie doświadczenia spożywanie alkoholu mając derealizacje? Bo jade nad morze na 2 tygodnie na wczasy i zamierzam codziennie spożywać alkohol? A jak wiemy dd to nie choroba psychiczna ani uszkodzenie mózgu tylko naturalny mechanizm obronny.Ja majac dd spozywałem alkohol to nie czułem kompletnie nic,tylko dd sie zwiekszało, a z rana na kacu, silne lęki ale dd mniejsze,a na 2 dzień po kacu silniejsze DD.Ale nie wiem jak teraz.
-- 21 czerwca 2016, o 21:15 --
Kiedyś nie majac dd to jak piłem to 2 piwa i juz sie zajebiscie czułem ze dzialalo przeciwlekowo i euforycznie.A na dd pijac to tak jakbym pił wode gazowa ze placebo.
Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Spożywanie alkoholu na DD?
-
- Odburzony Wolontariusz Forum
Ja akurat mało piłem ale jak piłem majac DD w pelnej krasie to nie odczuwalem alkoholu i tak samo na kacu sie gorzej czulem. Ale to zwykle kac przy zaburzeniach jest gorszy.