Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Derealizacja po porodzie
-
- Świeżak na forum
Witam mam na imię sandra mam 25 lat i od 5 miesięcy jestem w stanie odcięcia !; (( juz nie wiem jak sobie poradzić z bbrakiem uczuć , emocji , czasu . Trudno mi uwierzyć że kiedykolwiek będę tą samą uśmiechnięta pewną siebie osobą ze wrócę do życia tacę nadzieje ! Nie chcę tak żyć! Pozdrawiam was wszystkich!
- ddd
- Odburzony Wolontariusz Forum
Skoro inni wrocili to i ty takze
Ja np wrocilem do pelni rownowagi juz dawno temu.
Najwazniejsze to odpowiednio te stany traktowac.
A przed ciaza mialas jakies problemy z emocjami?

Najwazniejsze to odpowiednio te stany traktowac.
A przed ciaza mialas jakies problemy z emocjami?
(muzyka - my słowianie)
Zaburzeni wiemy jak nerwica na nas działa, wiemy jak DD nam w bani rozpi***ala. To jest taa nerwica i lęk, to jest teen depersony wkręt!
Autor Zordon ;p
Zaburzeni wiemy jak nerwica na nas działa, wiemy jak DD nam w bani rozpi***ala. To jest taa nerwica i lęk, to jest teen depersony wkręt!
Autor Zordon ;p
-
- Świeżak na forum
Miałam nerwice ; ( teraz już pół roku walczę z derealizacja bardzo dziwny stan nie biore leków i nie bardzo wiem jak dojść do równowagi do dawnej siebie czuje że zatracilam swoją tożsamość ; (