Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?

Derealizacja po porodzie

Forum dotyczące derealizacji i depersonalizacji.
Dzielimy się tutaj naszymi historiami, objawami, wątpliwościami oraz wszystkim co nas dręczy mając derealizację.
Dopisz się do istniejącego tematu lub po prostu jeśli chcesz stwórz nowy własny wątek.
ODPOWIEDZ
ZaburzonaSandra
Świeżak na forum

15 czerwca 2016, o 23:01

Witam mam na imię sandra mam 25 lat i od 5 miesięcy jestem w stanie odcięcia !; (( juz nie wiem jak sobie poradzić z bbrakiem uczuć , emocji , czasu . Trudno mi uwierzyć że kiedykolwiek będę tą samą uśmiechnięta pewną siebie osobą ze wrócę do życia tacę nadzieje ! Nie chcę tak żyć! Pozdrawiam was wszystkich!
Awatar użytkownika
ddd
Odburzony Wolontariusz Forum

16 czerwca 2016, o 20:12

Skoro inni wrocili to i ty takze :) Ja np wrocilem do pelni rownowagi juz dawno temu.
Najwazniejsze to odpowiednio te stany traktowac.
A przed ciaza mialas jakies problemy z emocjami?
(muzyka - my słowianie)

Zaburzeni wiemy jak nerwica na nas działa, wiemy jak DD nam w bani rozpi***ala. To jest taa nerwica i lęk, to jest teen depersony wkręt!

Autor Zordon ;p
ZaburzonaSandra
Świeżak na forum

30 czerwca 2016, o 14:51

Miałam nerwice ; ( teraz już pół roku walczę z derealizacja bardzo dziwny stan nie biore leków i nie bardzo wiem jak dojść do równowagi do dawnej siebie czuje że zatracilam swoją tożsamość ; (
ODPOWIEDZ