Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
kto wyszedl z dd i przeszedl mu snieg optycny
-
- Odburzony i pomocny użytkownik
Nie jestem pewien, ale przez habiutacje powinien przejść wraz z DD. Chodzi o to że nie możesz zwracać na niego uwagi i pozbawić go wartości emocjonalnej, czyli nie powinien wywoływać w Tobie żadnych emocji, bo wtedy stan emocjonalny będzie skupiał swoją uwagę na nim. Po prostu żyj jakby to była normalna część Ciebie i nie przyglądaj się mu. Myślę, że z czasem zejdzie.
Jak szukać objawów bez nakręcania się -> http://www.zaburzeni.pl/viewtopic.php?p=100011#p100011
- ddd
- Odburzony Wolontariusz Forum
Mnie przeszło razem z dd tak jak się z nim pojawiło.
(muzyka - my słowianie)
Zaburzeni wiemy jak nerwica na nas działa, wiemy jak DD nam w bani rozpi***ala. To jest taa nerwica i lęk, to jest teen depersony wkręt!
Autor Zordon ;p
Zaburzeni wiemy jak nerwica na nas działa, wiemy jak DD nam w bani rozpi***ala. To jest taa nerwica i lęk, to jest teen depersony wkręt!
Autor Zordon ;p
- ddd
- Odburzony Wolontariusz Forum
Skoro masz teraz dd to bym sie nie doszukiwal, powiedz mi po co sobie teraz dokladac zmartwien? Czy minie czy nie minie? Zrobisz sobie przez to na to presje i potem minie ci dd to dostaniesz lęku zwiazanego ze sniegiem i dziekowa.
Mnie snieg nie od razu sie tez pojawil, chyba jakos miesiac pozniej. A minal nawet troche wczesniej niz cale zaburzenie (mowie tu o obawach itp).
Mnie snieg nie od razu sie tez pojawil, chyba jakos miesiac pozniej. A minal nawet troche wczesniej niz cale zaburzenie (mowie tu o obawach itp).
(muzyka - my słowianie)
Autor Zordon ;p
Autor Zordon ;p
-
- Zbanowany
Ja również mam śnieg całe życie, ale znacznie mi się zwiększył podczas dd. Również zwiększyły mi się leukocyty widziane na niebie i na różnych homogenicznych powierzchniach. Kiedyś widziałem kilka w centrum pola widzenia, a teraz całe pole widzenia aż się od nich wije. Mówiąc szczerze to, że komuś to przeszło bardzo mnie cieszy bo daje mi jakąś nadzieję, że i mnie to kiedyś puści. Objawy wzrokowe dd są dla mnie po prostu tragiczne.