Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?

kto wyszedl z dd i przeszedl mu snieg optycny

Forum dotyczące derealizacji i depersonalizacji.
Dzielimy się tutaj naszymi historiami, objawami, wątpliwościami oraz wszystkim co nas dręczy mając derealizację.
Dopisz się do istniejącego tematu lub po prostu jeśli chcesz stwórz nowy własny wątek.
ODPOWIEDZ
Patro1995
Zarejestrowany Użytkownik

7 czerwca 2016, o 16:47

witam wyszedl ktos z dd i przeszedl mu snieg optyczny? boje sie ze wyjde z dd a snieg zostanie ? lub czy po prostu to przechodzi z czasem? dzieki
subzero1993
Odburzony i pomocny użytkownik

7 czerwca 2016, o 16:55

Nie jestem pewien, ale przez habiutacje powinien przejść wraz z DD. Chodzi o to że nie możesz zwracać na niego uwagi i pozbawić go wartości emocjonalnej, czyli nie powinien wywoływać w Tobie żadnych emocji, bo wtedy stan emocjonalny będzie skupiał swoją uwagę na nim. Po prostu żyj jakby to była normalna część Ciebie i nie przyglądaj się mu. Myślę, że z czasem zejdzie.
Jak szukać objawów bez nakręcania się -> http://www.zaburzeni.pl/viewtopic.php?p=100011#p100011
Awatar użytkownika
ddd
Odburzony Wolontariusz Forum

7 czerwca 2016, o 17:02

Mnie przeszło razem z dd tak jak się z nim pojawiło.
(muzyka - my słowianie)

Zaburzeni wiemy jak nerwica na nas działa, wiemy jak DD nam w bani rozpi***ala. To jest taa nerwica i lęk, to jest teen depersony wkręt!

Autor Zordon ;p
Patro1995

8 czerwca 2016, o 02:50

u mnie wlasnie sie pojawilo po jakims czasiw a nie od razu nwm czy sie doszukiwac czegos w tym
Awatar użytkownika
ddd
Odburzony Wolontariusz Forum

8 czerwca 2016, o 09:01

Skoro masz teraz dd to bym sie nie doszukiwal, powiedz mi po co sobie teraz dokladac zmartwien? Czy minie czy nie minie? Zrobisz sobie przez to na to presje i potem minie ci dd to dostaniesz lęku zwiazanego ze sniegiem i dziekowa.
Mnie snieg nie od razu sie tez pojawil, chyba jakos miesiac pozniej. A minal nawet troche wczesniej niz cale zaburzenie (mowie tu o obawach itp).
(muzyka - my słowianie)

Zaburzeni wiemy jak nerwica na nas działa, wiemy jak DD nam w bani rozpi***ala. To jest taa nerwica i lęk, to jest teen depersony wkręt!

Autor Zordon ;p
Krzychu
Odburzony i pomocny użytkownik

20 czerwca 2016, o 20:00

Ja mialem dawniej snieg optyczny z dd. Minal mi poz ejsciu tego stanu, bylem jakis czas wyczulony na to ale potem minelo.
Astronom

22 czerwca 2016, o 08:29

Ja mam snieg optyczny całe życie, nie wiedzialem o co chodzi, myslalem, ze wszyscy to mają i dopiero teraz sie dowiedzialem mając dd :(
Awatar użytkownika
zlekniona
Odważny i aktywny forumowicz

23 czerwca 2016, o 01:29

Ja również mam śnieg optyczny od zawsze(zauwazylam go w wieku 5-6 lat). Miałam go również podczas DD, i mam go nadal, choć DD minęło. Taka uroda ;-)
Matką wolności jest dyscyplina - Leonardo Da Vinci
Euzebiusz
Zbanowany

14 lipca 2016, o 18:42

Ja również mam śnieg całe życie, ale znacznie mi się zwiększył podczas dd. Również zwiększyły mi się leukocyty widziane na niebie i na różnych homogenicznych powierzchniach. Kiedyś widziałem kilka w centrum pola widzenia, a teraz całe pole widzenia aż się od nich wije. Mówiąc szczerze to, że komuś to przeszło bardzo mnie cieszy bo daje mi jakąś nadzieję, że i mnie to kiedyś puści. Objawy wzrokowe dd są dla mnie po prostu tragiczne.
ODPOWIEDZ