Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?

DD i kłopoty z wczesnym wstawaniem

Forum dotyczące derealizacji i depersonalizacji.
Dzielimy się tutaj naszymi historiami, objawami, wątpliwościami oraz wszystkim co nas dręczy mając derealizację.
Dopisz się do istniejącego tematu lub po prostu jeśli chcesz stwórz nowy własny wątek.
ODPOWIEDZ
martix
Zarejestrowany Użytkownik

9 maja 2016, o 20:50

Siema :D
Wydaje mi sie, ze nie bylo jeszcze takiego watku, ale jesli byl, to przepraszam ;)
Odkad mam DD miewam ogromne problemy z rannym wstawaniem. Kiedy mam dzien wolny, ale chce wstac wczesniej, to nigdy mi sie to nie udaje, bo gdy dzwoni budzik jestem tak ospala, ze przestawiam go na pozniejsza godzine ;/ Generalnie duzo sypiam, a wiecznie jestem niewyspana.. Czy tez tak macie? Zauwazylam tez, ze jak spie bardzo dlugo albo bardzo krotko to DD jest wieksze, 8h to tak optymalnie, wtedy DD dokucza najmniej :^
Awatar użytkownika
zeniu87
Odważny i aktywny forumowicz

9 maja 2016, o 20:51

ja tak mam:)
Awatar użytkownika
Guett

9 maja 2016, o 21:42

Też tak mam. Jeśli sen jest zbyt krótki bądź zbyt długi to normalnym jest to że dd jest większe.
i'm tired boss
martix

9 maja 2016, o 21:58

Wiem, ze zbyt mala ilosc snu poteguje DD. Ale zbyt duza? To dziwne, przeciez podczas snu organizm odpoczywa :P No ale z drugiej strony, co za duzo to niezdrowo..
Awatar użytkownika
myszusia

9 maja 2016, o 22:02

Ja mając dd tez ciągle chodziłam senna i ledwo funkcjonowalam. Poranne zejście z lozka graniczylo z cudem a po godz czułam się bardzo zmęczona,bez koncentracji i wkurzona.
" W życiu wygrywa tylko ten,kto pokonał samego siebie. Kto pokonał swój strach,swoje lenistwo,swoją nieśmiałość"
martix

9 maja 2016, o 22:09

myszusia pisze:Ja mając dd tez ciągle chodziłam senna i ledwo funkcjonowalam. Poranne zejście z lozka graniczylo z cudem a po godz czułam się bardzo zmęczona,bez koncentracji i wkurzona.
Dokładnie.. I jak tu pisac magisterke :(
Awatar użytkownika
Guett

9 maja 2016, o 22:13

Jak dostałem dd, to spałem po 12-13h i miałem ochote ciągle spać, przez całe dnie byłem zmęczony i ospały.
Nawet obecnie ciężko jest mi rano wstać z łóżka.
i'm tired boss
Astronom

12 czerwca 2016, o 08:23

Tez tak mam, mimo ze sypiam około 8h, zawsze rano czuje sie potwornie.. jeszcze niedawno sie zorientowałem ze mam vs...
ODPOWIEDZ