Witam!
Czy ma ktoś tak że przy zasypianiu przychodzą mu do głowy zupełnie bez sensowne myśli że sam ich ciężko zrozumieć ? Jak by to był już długi sen a tu człowiek dopiero zasypia. Tak naprawdę to aż ciężko mi wytłumaczyć jak to się u mnie objawia. Po wybudzeniu sama tych myśli nawet nie rozumiem są tak idiotyczne. Przez to również mam starch czy już naprawdę nie jest to początek choroby psyhicznej
Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Nasilenie depersonalizacij
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Opisz je proszę
Ja rowniez miałem idiotyczne mysli, irracjonalne...

-
Witaj w klubie
.
Np. Moja mama mówi że jej brat ma 55 lat że jest od niej 3 lata starszy a ja wyobrażam sobie że ma on trzy rzebra i jeszcze coś tam dalej nie pamiętam już nawet. Totalnie bez sensu mam to co jakiś czas nie regularnie i zaznaczam że wtedy kiedy jestem bardzo zmęczona i zasypiam. Pozdrawiam!

Np. Moja mama mówi że jej brat ma 55 lat że jest od niej 3 lata starszy a ja wyobrażam sobie że ma on trzy rzebra i jeszcze coś tam dalej nie pamiętam już nawet. Totalnie bez sensu mam to co jakiś czas nie regularnie i zaznaczam że wtedy kiedy jestem bardzo zmęczona i zasypiam. Pozdrawiam!
-
Cos mi sie kojarzy, ze miałem podobne głupie mysli ale nie pamietam czy byłem senny czy nie. Ale napewno cos miałem podobnego irracjonalnego 

-
Zwariować można dzisiaj się obudzilam z silnym atakiem paniki, wmowilam sobie że nie potrafię myśleć myśli mi uciekały czułam że tracę świadomość i że jak to jest że myślę