Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?

Czy to też są egzystenty ?

Forum dotyczące derealizacji i depersonalizacji.
Dzielimy się tutaj naszymi historiami, objawami, wątpliwościami oraz wszystkim co nas dręczy mając derealizację.
Dopisz się do istniejącego tematu lub po prostu jeśli chcesz stwórz nowy własny wątek.
ODPOWIEDZ
Patexg
Zarejestrowany Użytkownik

23 marca 2016, o 08:30

Ostatnio borykam sie z myslmi natretnymi rzecz w tym ze mam mysl np ,,jak to jest ze istnieje taki okres jak dziecinstwo?,, od tego czasu dzieci sa dla mnie mega nie naturalne.mam mysl typu ,,czemu sa drzewa,, i nagle one tez robia sie mega nienaturalne i zaczynam sie ich bac.I nagle mysli czy ja zyje itp.To jest normalne w Dd?
strzelec
Zarejestrowany Użytkownik

23 marca 2016, o 08:51

Tak to jest normalne w tym stanie. Sam wywnioskój czytając swój post ze to wszystko zaczyna się od myśli a reszta tylko je nakręca. Nie zadręczaj się tymi myślami tylko na nie wpływaj. Coś podpowiada ci ze mimo zaburzenia wiesz co jest dobre a co złe to właśnie twoja świadomość i to nią musisz zmieniać myśli a reszta sama się unormuje
Nieważne jak mocno udezasz, ale jak dużo jesteś w stanie znieść i nadal iść do przodu!!! :hercio:
ODPOWIEDZ