Ogłoszenia
➤ Pierwszy raz z zaburzeniem? >>>> Mechanizm zaburzeń
➤ Jeżeli szukasz Wiktora, to wejdź na stronę - emocjobranie.pl
➤ Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?

Pomocy! Proszę o pomoc bo nie wiem co robić .

Forum dotyczące derealizacji i depersonalizacji.
Dzielimy się tutaj naszymi historiami, objawami, wątpliwościami oraz wszystkim co nas dręczy mając derealizację.
Dopisz się do istniejącego tematu lub po prostu jeśli chcesz stwórz nowy własny wątek.
ODPOWIEDZ
Baranek12
Nowy Użytkownik

8 marca 2026, o 13:18

Hej kochanii! Proszę o pomoc ponieważ mam mętlik w głowie .. Przyjmuje lek dulsevie od 2.5 tyg jakoś 1 tabletkę dziennie ale lekarz przepisał mi 60 mg dziennie bym przyjmował 2 razy dziennie , i nie przyjmuje , dodatkowo przepisał mi jeden lek doraźnie benzo co według mnie jest idiotyczne bo to uzależnia .. Od 2 dni nie przyjmuje tego leku dulsevi bo jestem ospały , mam wizytę u niego w środę kolejna i nie wiem czy nie zmienić lekarza bo to już mój 3 lek i w sumie po jednym czułem się w miarę dobrze parogenie , dodatkowo mam problem taki bo jestem szczupły i nie wiem czy ta Dulsevia nie odchudza ? I czy pomaga na derealizje i takie odrealnienie od lęków?… Pozdrawiam
markow07
Nowy Użytkownik

10 marca 2026, o 02:48

Dlaczego nie bierzesz już tego parogenu, jeśli pomagał? Ile tego zjadłeś? A ta "polecana" soplówka, którą suplementowałeś dała jakiś efekt?
Pozdrawiam
ODPOWIEDZ