Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Mój największy problem...
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Witam, radzę sobie z tym co mam w głowie, jeśli chodzi o myśli i t d. Ale moim największym problemem w tym wszystkim jest brak czucia swojego ciała na początku zaczęło się od rąk były dla mnie takie obce ale to zaatakowało moje całe ciało i nie czuje ciała w 100 % czuje się jakbym był samymi oczami no nie liczę na cuda ale wypowie się ktoś na ten temat bo to jest dla mnie temat rzeka który się nie kończy i z dnia na dzień coraz bardziej dobija, dodam ze biorę odpowiednie leki bo czuje poprawę ale z tym czuciem obcości jest naprawdę coraz gorzej. Ciesze się bardzo ze mogę napisać to do kogoś bardzo fajne forum i ludzie dużo mi pomogliście swoimi wpisami pozdrawiam was i życzę miłego dnia/wieczoru. 

-
- Odważny i aktywny forumowicz
Proponuje ci materiały poczytać i posłuchać z wątku o dd derealizacja-depersonalizacja-artyku.html ale najpierw nagranie Wiktora s01-e03-depersonalizacja-derealizacja-m ... 15618.html W dd taki objaw po prostu jest