Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Dopadł mnie gorszy dzień i nie czuję siebie
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Ostatnio wiele do mnie dotarło ale dziś od rana po prostu wstałem jak zawsze i czuje się jakbym nie istniał, nie był obecny tu i teraz. Przyznam, że spanikowałem ale nic nie czytałem. Powstrzymałem się tyle, że muszę zapytać...czy w dd jest aż taka PEWNOŚĆ co do tego, że nie czuję siebie i nie istnieje? Logicznie wiem oczywiście ale emocje są bardzo silne jakbym nie był tu i teraz
- bbea
- Forumowy szyderca
No niestety te emocje są bardzo silne, na tym polega straszność tych stanów. A jeszcze na początku to już w ogóleAdam998 pisze: ↑20 kwietnia 2020, o 15:00Ostatnio wiele do mnie dotarło ale dziś od rana po prostu wstałem jak zawsze i czuje się jakbym nie istniał, nie był obecny tu i teraz. Przyznam, że spanikowałem ale nic nie czytałem. Powstrzymałem się tyle, że muszę zapytać...czy w dd jest aż taka PEWNOŚĆ co do tego, że nie czuję siebie i nie istnieje? Logicznie wiem oczywiście ale emocje są bardzo silne jakbym nie był tu i teraz

Jak się o tym czyta to wszystko brzmi tak lżej, łatwiej. A jak się to czuje i w tym siedzi to ciężko tym emocjom nie ulegac bo właśnie one są bardzo mocne. No ale tak jak sam napisales, LOGICZNIE wiesz

-
- Zarejestrowany Użytkownik
Dziękuję za odpowiedź i masz rację, jak czytam posty to z jednej strony wiem, że przecież nikt by tu nie pisał jakby nie cierpiał, ale z drugiej strony aż nie dowierzam, że ktoś może DOKŁADNIE TAK to czuć. Szczególnie jak dowali to wiara na poziomie zero.bbea pisze: ↑20 kwietnia 2020, o 15:30No niestety te emocje są bardzo silne, na tym polega straszność tych stanów. A jeszcze na początku to już w ogóleAdam998 pisze: ↑20 kwietnia 2020, o 15:00Ostatnio wiele do mnie dotarło ale dziś od rana po prostu wstałem jak zawsze i czuje się jakbym nie istniał, nie był obecny tu i teraz. Przyznam, że spanikowałem ale nic nie czytałem. Powstrzymałem się tyle, że muszę zapytać...czy w dd jest aż taka PEWNOŚĆ co do tego, że nie czuję siebie i nie istnieje? Logicznie wiem oczywiście ale emocje są bardzo silne jakbym nie był tu i teraz
Jak się o tym czyta to wszystko brzmi tak lżej, łatwiej. A jak się to czuje i w tym siedzi to ciężko tym emocjom nie ulegac bo właśnie one są bardzo mocne. No ale tak jak sam napisales, LOGICZNIE wieszi tego się trzeba trzymać.