Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Zakochanie
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Oczywiście, że tak.
-
Może w końcu nadejdzie ten czas, że poczujesz 
Z własnego doświadczenia wiem że jest to możliwe.

Z własnego doświadczenia wiem że jest to możliwe.
- ottovonjaszczur
Ja mam tak, że niby nie potrzebuję z nikim gadać, ale jak już zacznę to jest super, więc trzeba próbować.
- ddd
- Odburzony Wolontariusz Forum
Jeśli będziesz chciał z całych sił poczuć to i będziesz się skupiał, że nic nie czujesz no to jasne, ze nie będziesz w stanie sądzę nawet kogoś poznać 

(muzyka - my słowianie)
Zaburzeni wiemy jak nerwica na nas działa, wiemy jak DD nam w bani rozpi***ala. To jest taa nerwica i lęk, to jest teen depersony wkręt!
Autor Zordon ;p
Zaburzeni wiemy jak nerwica na nas działa, wiemy jak DD nam w bani rozpi***ala. To jest taa nerwica i lęk, to jest teen depersony wkręt!
Autor Zordon ;p
- ottovonjaszczur
Ale oni może odczuwają potrzebę kontaktu z tobą, pomyśl o tym w ten sposób. Sam się z tym zmagam od miesiąca i ciężko mi jest, sam mam mętlik w głowie i mnóstwo wątpliwości, ale to jedno wiem na pewno, że inni ludzie postrzegają świat normalnie, zależy im na tych wszystkich sprawach, zależy im na tobie.