Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?

Odcięcie od kończyn przy dp

Forum dotyczące derealizacji i depersonalizacji.
Dzielimy się tutaj naszymi historiami, objawami, wątpliwościami oraz wszystkim co nas dręczy mając derealizację.
Dopisz się do istniejącego tematu lub po prostu jeśli chcesz stwórz nowy własny wątek.
ODPOWIEDZ
Ryo
Zarejestrowany Użytkownik

22 kwietnia 2019, o 20:05

Mam tak że patrzę na rękę nie czuje jej ciężko strasznie ruszyć i mam wrażenie że czuje jak ta ręka jest połączona z konkrętną częścią mojego mózgu poprzez nerwy oczywiście ciągłe dp.Ogólnie strasznie ciężko się ruszyć jakbym się skupiał nad jakąś męga skomplikowaną czynności.
Jeśli nie ma wyzwania nie ma zmiany.
tapurka
Dyżurny na forum Odważny VIP

23 kwietnia 2019, o 16:07

Wiem, znam to. Nic z tym nie zrobisz, musisz przeczekać, akceptować i olewać, a każdego dnia powinno być lepiej. Tobie się wydaje że nie czujesz ręki, że nie jest Twoja, natomiast dla osoby z zewnątrz wszystko z Tobą w porządku, jesteś zdrowy i wszystko ok. Popatrz na siebie z boku, nic się z Twoimi rękami nie dzieje, to mózg Cię oszukuje. Spróbuj może schultza albo jacobsona, może być też mindfulness, ogólnie chodzi o to abyś poczuł że jesteś całością, że Twoje ręce należą do Ciebie. Pozdrawiam.
you infected my blood
ODPOWIEDZ